Pentium ve Geforce 100 sistem yükseltme

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Öncelikle selamun aleyküm. Benim bilgisayarım çok eski. Hatta iki kabloyu birbirine değdirince açılıyor. Düğmesi yok. Ben bu bilgisayarla CS:GO, PUBG Mobile, PUBG Lite ve Zula gibi oyunları oynamak istiyorum. Ben size altta vereceğim sisteme ne tür geliştirmr yaparsam bu oyunları açarım. Bir de önereceğiniz şeyler ucuz fiyatlarda olursa sevinirim. Ayrıca yeni sistem al ne falan demeyin. Babam hasta olduğundan dolayı maddi durum yok. Bende kendi çapımda istediğim oyunları oynamaya çabalıyorum.
Sistem özelliklerim şunlar;
• ASUS p5KPl am-SE LGA775 anakart.
• Intel (r) Pentium (r) 3.40 GHz 2 çekirdekli işlemci.
• 1 GB DDR2 RAM.
• 150 GB HDD.
• NVIDIA GeForce 100 512 MB ekran kartı
• 32 Bit.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. İyi günler.

Baban eğer hastaysa bırak şimdi oyunları git babanın tedavisi için para biriktir. Birin hayatı bir aptal pubg den daha değerlidir hele birde baba. Neyse duygusala bağlamaya gerek yok sisteminiz 2000 lerden kalma bütçeniz nedir ?

Baban eğer hastaysa bırak şimdi oyunları git babanın tedavisi için para biriktir. Birin hayatı bir aptal pubg den daha değerlidir hele birde baba. Neyse duygusala bağlamaya gerek yok sisteminiz 2000 lerden kalma bütçeniz nedir ?
MS hastalığının ilerlemiş halinin tedavisi varsa söyle canımı vereyim. Eğer hastalığı bilmiyorsan beyin sinirlerindeki incelmenin kol ve bacaklara vurduğundan dolayı, hareket zorluluğu çekmekte. Bu hastalığın ilerlememesi için iğne kullanmakta. Yani felcin bir altı diyebiliriz. Halk dilinde öyle. Bu arada biz şu anda 2000 lerde değilmiyiz :D
Bütçeyi belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Ucuzluk herkese göre değişir.
200 - 250 TL arasında yurt paramı alıp üzerine bana borcu olan kişilerden de alırsam anca öyle olur az da ben biriktireceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı