Pentium ve GTX 1050 Ti ile sistem toplama

Berkay95

Kilopat
Başlıkta da belirttiğim gibi en mantıklı olarak G4600 ve H110m ile sistem toplanabiliyor fakat benim aklım 8.nesilde. Şimdi baktığım zaman 8.nesiller yavaştan piyasaya geldi fakat anakartları 600 liradan başlıyor. Benim sorum şu olacak; 8.nesil Intel yine Pentium G4600 gibi bir işlemci çıkarıp yine 300 lira seviyelerinde anakart çıkar mı, beklemeli miyim? Diğer türlü ise hiç beklemeden G4600 ile sistem toplamalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel, Pentium Gold ismiyle yeni işlemciler çıkartacak fakat şu an net tarih yok.

X4 950 bence daha iyi bir tercih olacaktır (y)

X4 950 bence daha iyi bir tercih olacaktır (y)
Günümüzde 28nm işlemci önermek pek mantıklı değil. G4560 bile X4 950 ile başa çıkabiliyorsa, 8. nesil Pentium'ları görmeden yorum yapmamak gerekiyor.

Günümüzde 28nm işlemci önermek pek mantıklı değil. G4560 bile X4 950 ile başa çıkabiliyorsa, 8. nesil Pentium'ları görmeden yorum yapmamak gerekiyor.

Şu an için konuşuyorum. Dediğiniz gibi çıkacakları tarih hakkında net bir bilgi yok :kahve:

AM4 soketi ile bir sistem toplarsa en azından ilerde çıkacak olan AMD işlemcileri takabilir.

Lakin G4600 için aynısı söylenemez :penguen:

Intel 8.nesil ile 1151 soketi kullanmayı bıraktı diye biliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı