Wanhogdalem Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Stemden indirdim, oyun bana bu mod sakıncalı olabilir diyor, yorumlarda boş boş şeyler yazmışlar, bir şey olur mu?
Stemden indirdim, oyun bana bu mod sakıncalı olabilir diyor, yorumlarda boş boş şeyler yazmışlar, bir şey olur mu?
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.767 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 3 Ocak 2025 #2 Steamden indirilen 3. parti yazılım harici herhangi bir dosyanın virüslü olduğunu sanmıyorum yönlendirdiği sitede olabilir. Artı 0 Eksi
Steamden indirilen 3. parti yazılım harici herhangi bir dosyanın virüslü olduğunu sanmıyorum yönlendirdiği sitede olabilir.
Yehuda Barwald Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 329 Yer Zurich, Switzerland Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #3 Wanhogdalem dedi: Stemden indirdim, oyun bana bu mod sakıncalı olabilir diyor, yorumlarda boş boş şeyler yazmışlar, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Sakıncasının sebebi aşırı şiddet içermesi ya da sistemin kaldıramaz diye uyarıyor People Playground. Artı 0 Eksi
Wanhogdalem dedi: Stemden indirdim, oyun bana bu mod sakıncalı olabilir diyor, yorumlarda boş boş şeyler yazmışlar, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Sakıncasının sebebi aşırı şiddet içermesi ya da sistemin kaldıramaz diye uyarıyor People Playground.
KS KS Wanhogdalem Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 Yehuda Barwald dedi: Sakıncasının sebebi aşırı şiddet içermesi ya da sistemin kaldıramaz diye uyarıyor People Playground. Genişletmek için tıkla... Sağol Artı 0 Eksi
Yehuda Barwald dedi: Sakıncasının sebebi aşırı şiddet içermesi ya da sistemin kaldıramaz diye uyarıyor People Playground. Genişletmek için tıkla... Sağol