Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Mod yapmaya karar verdim ama mod hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olabilecek video, kaynak veya kişiler var mı? Canerrt dedi: Mod yapmaya karar verdim ama mod hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olabilecek video, kaynak veya kişiler var mı? Genişletmek için tıkla... YouTube videosu bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023
Mod yapmaya karar verdim ama mod hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olabilecek video, kaynak veya kişiler var mı? Canerrt dedi: Mod yapmaya karar verdim ama mod hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olabilecek video, kaynak veya kişiler var mı? Genişletmek için tıkla... YouTube videosu bulamadım.
okidokimengo Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #2 Bununla alakalı internette neredeyse hiçbir bilgi yok. Ama genelde oyuna ekleyeceğin varlığın. Bir fotoğrafını eklemen lazım mod dosyasına. Ha bu varlığın bir özelliği olacaksa script eklemen lazım diye biliyorum.
Bununla alakalı internette neredeyse hiçbir bilgi yok. Ama genelde oyuna ekleyeceğin varlığın. Bir fotoğrafını eklemen lazım mod dosyasına. Ha bu varlığın bir özelliği olacaksa script eklemen lazım diye biliyorum.