A a100 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 487 Çözümler 6 24 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar Steam'de atölyeden mod yükledim. Ama oyunda mods kısmına geldiğimde gözükmüyor. Neden gözükmüyor? Nasıl açacağım modu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
Arkadaşlar Steam'de atölyeden mod yükledim. Ama oyunda mods kısmına geldiğimde gözükmüyor. Neden gözükmüyor? Nasıl açacağım modu?
A ArtistKedyy Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #2 a100 dedi: Arkadaşlar Steam'de atölyeden mod yükledim. Ama oyunda mods kısmına geldiğimde gözükmüyor. Neden gözükmüyor? Nasıl açacağım modu? Genişletmek için tıkla... Hala olmuyorsa söyleyebilirim. Artı 0 Eksi
a100 dedi: Arkadaşlar Steam'de atölyeden mod yükledim. Ama oyunda mods kısmına geldiğimde gözükmüyor. Neden gözükmüyor? Nasıl açacağım modu? Genişletmek için tıkla... Hala olmuyorsa söyleyebilirim.
TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 ArtistKedyy dedi: Hala olmuyorsa söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... söyleyin Artı 0 Eksi