Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 9 Aralık 2023 #1 İstediğim haritaya abone oldum lakin gelmedi?
catch the darkness Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #2 Korsanmı yoksasatın mı aldın?
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 9 Aralık 2023 #3 catch the darkness dedi: Korsanmı yoksasatın mı aldın? Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım 2 3 harita yükledim oyuna girince aşagıda bir şeyler oluyor yükleniyor gibi ama haritalarda yok.
catch the darkness dedi: Korsanmı yoksasatın mı aldın? Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım 2 3 harita yükledim oyuna girince aşagıda bir şeyler oluyor yükleniyor gibi ama haritalarda yok.
ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 9 Aralık 2023 #4 Hocam kullandığınız mod varsa önerir misiniz
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 9 Aralık 2023 #5 ÖylesineBiri01 dedi: Hocam kullandığınız mod varsa önerir misiniz Genişletmek için tıkla... Yok ben daha büyük ihtimalle çok basit olan map indirmeyi başaramadım
ÖylesineBiri01 dedi: Hocam kullandığınız mod varsa önerir misiniz Genişletmek için tıkla... Yok ben daha büyük ihtimalle çok basit olan map indirmeyi başaramadım
ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 9 Aralık 2023 #6 Yossiverdes dedi: Yok ben daha büyük ihtimalle çok basit olan map indirmeyi başaramadım Genişletmek için tıkla... Hocam harita ekleyebilmek için atölyeye girip map bulmanız lazım sonra zaten yükleniyor mesela map olarak acid sea önerebilirim.
Yossiverdes dedi: Yok ben daha büyük ihtimalle çok basit olan map indirmeyi başaramadım Genişletmek için tıkla... Hocam harita ekleyebilmek için atölyeye girip map bulmanız lazım sonra zaten yükleniyor mesela map olarak acid sea önerebilirim.
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 9 Aralık 2023 #7 ÖylesineBiri01 dedi: Hocam harita ekleyebilmek için atölyeye girip map bulmanız lazım sonra zaten yükleniyor mesela map olarak acid sea önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Atolyeden yükledim haritalarda gözükmüyor "abone oldum yani o anlamda dedim yükledim"
ÖylesineBiri01 dedi: Hocam harita ekleyebilmek için atölyeye girip map bulmanız lazım sonra zaten yükleniyor mesela map olarak acid sea önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Atolyeden yükledim haritalarda gözükmüyor "abone oldum yani o anlamda dedim yükledim"
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.491 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #8 Yossiverdes dedi: İstediğim haritaya abone oldum lakin gelmedi? Genişletmek için tıkla... Mods kısmından aktif ettiniz mi? Harita dediğiniz şey binaysa playe bastığınızda gözükmez. Modsdan aktif etmeniz gerek.
Yossiverdes dedi: İstediğim haritaya abone oldum lakin gelmedi? Genişletmek için tıkla... Mods kısmından aktif ettiniz mi? Harita dediğiniz şey binaysa playe bastığınızda gözükmez. Modsdan aktif etmeniz gerek.
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 9 Aralık 2023 #9 Salvatorio dedi: Mods kısmından aktif ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor.
ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 9 Aralık 2023 #10 Yossiverdes dedi: Atolyeden yükledim haritalarda gözükmüyor "abone oldum yani o anlamda dedim yükledim" Genişletmek için tıkla... Oyunu silin yeniden yükleyin abonelikten kaldırın tekrar abone olun normalde olması lazımdı.
Yossiverdes dedi: Atolyeden yükledim haritalarda gözükmüyor "abone oldum yani o anlamda dedim yükledim" Genişletmek için tıkla... Oyunu silin yeniden yükleyin abonelikten kaldırın tekrar abone olun normalde olması lazımdı.