ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 4 Ağustos 2021 #1 Kendim ev gibi yapılar yapabilecek biri değilim. Harita veya hazır ev ekleyebiliyor muyuz? Oyunum Steam'den.
Kendim ev gibi yapılar yapabilecek biri değilim. Harita veya hazır ev ekleyebiliyor muyuz? Oyunum Steam'den.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 4 Ağustos 2021 #2 Atölye'de hazır harita ve yapılar var. Sürprizbozan Evet yine ben . Artı -1 Eksi Çözüm
Insomnia2 Megapat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 681 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #3 Steam workshop destegi var oyunun. Oradan istedigin moda abone olarak indirebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 4 Ağustos 2021 #4 437935 dedi: Atölye'de hazır harita ve yapılar var. Sürprizbozan Evet yine ben . Genişletmek için tıkla... Insomnia2 dedi: Steam workshop destegi var oyunun. Oradan istedigin moda abone olarak indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Harita önerebilir misiniz? Ben güzel bir şey bulamadım. Artı 0 Eksi
437935 dedi: Atölye'de hazır harita ve yapılar var. Sürprizbozan Evet yine ben . Genişletmek için tıkla... Insomnia2 dedi: Steam workshop destegi var oyunun. Oradan istedigin moda abone olarak indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Harita önerebilir misiniz? Ben güzel bir şey bulamadım.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 4 Ağustos 2021 #5 ArdaFRKN dedi: Harita önerebilir misiniz? Ben güzel bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Orası sana kalmış. Bazen en dandik görünen bile eğlenceli olabiliyor. Gözüne hoş geleni ekle, dene. Zaten 2-3 MB oluyor genellikle. Artı 0 Eksi
ArdaFRKN dedi: Harita önerebilir misiniz? Ben güzel bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Orası sana kalmış. Bazen en dandik görünen bile eğlenceli olabiliyor. Gözüne hoş geleni ekle, dene. Zaten 2-3 MB oluyor genellikle.
KS KS ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 4 Ağustos 2021 #6 437935 dedi: Orası sana kalmış. Bazen en dandik görünen bile eğlenceli olabiliyor. Gözüne hoş geleni ekle, dene. Zaten 2-3 MB oluyor genellikle. Genişletmek için tıkla... Abone olunca haritaları nasıl seçeceğim? Maps kısmına gelecek mi? Artı 0 Eksi
437935 dedi: Orası sana kalmış. Bazen en dandik görünen bile eğlenceli olabiliyor. Gözüne hoş geleni ekle, dene. Zaten 2-3 MB oluyor genellikle. Genişletmek için tıkla... Abone olunca haritaları nasıl seçeceğim? Maps kısmına gelecek mi?
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 4 Ağustos 2021 #7 ArdaFRKN dedi: Abone olunca haritaları nasıl seçeceğim? Maps kısmına gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir haritada üstteki yerde Save işareti gibi bir şey var. Oradan seçip spawnlayacaksın. Sürprizbozan: Save işareti Eski sürümün fotoğrafını buldum ama buna yakın bir şey. Artı 0 Eksi
ArdaFRKN dedi: Abone olunca haritaları nasıl seçeceğim? Maps kısmına gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir haritada üstteki yerde Save işareti gibi bir şey var. Oradan seçip spawnlayacaksın. Sürprizbozan: Save işareti Eski sürümün fotoğrafını buldum ama buna yakın bir şey.
Chrs11 Femtopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #8 437935 dedi: Herhangi bir haritada üstteki yerde Save işareti gibi bir şey var. Oradan seçip spawnlayacaksın. Sürprizbozan: Save işareti Eki Görüntüle 1127616 Eski sürümün fotoğrafını buldum ama buna yakın bir şey. Genişletmek için tıkla... Ben ona bastım ama orada yapı yoktu? Map hangi klasöre geliyor. Artı 0 Eksi
437935 dedi: Herhangi bir haritada üstteki yerde Save işareti gibi bir şey var. Oradan seçip spawnlayacaksın. Sürprizbozan: Save işareti Eki Görüntüle 1127616 Eski sürümün fotoğrafını buldum ama buna yakın bir şey. Genişletmek için tıkla... Ben ona bastım ama orada yapı yoktu? Map hangi klasöre geliyor.