Bulut Koman Decapat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 Bir süredir arkadaşımlar people playground oynuyorum, YouTube'da Online oynandığını gördük. Denedik ama yapamadık nasıl yapabilirim?
Bir süredir arkadaşımlar people playground oynuyorum, YouTube'da Online oynandığını gördük. Denedik ama yapamadık nasıl yapabilirim?
Esrefovic Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 231 Çözümler 8 27 Ocak 2023 #2 Oyunun resmi bir multiplayer desteği yok fakat bir mod projesi var, şimdilik erişilmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Bulut Koman Decapat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 Esrefovic dedi: Oyunun resmi bir multiplayer desteği yok fakat bir mod projesi var, şimdilik erişilmiyor. Genişletmek için tıkla... peki knk yapanlar nasıl yapıyor bir bilgin varmı? Artı 0 Eksi
Esrefovic dedi: Oyunun resmi bir multiplayer desteği yok fakat bir mod projesi var, şimdilik erişilmiyor. Genişletmek için tıkla... peki knk yapanlar nasıl yapıyor bir bilgin varmı?
Esrefovic Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 231 Çözümler 8 28 Ocak 2023 #4 Bulut Koman dedi: peki knk yapanlar nasıl yapıyor bir bilgin varmı? Genişletmek için tıkla... Hocam onlar modda geliştirici olarak çalışıyolar, gördüğünüz videolar beta testleri. Ama yakın zamanda modun çıkacağını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Bulut Koman dedi: peki knk yapanlar nasıl yapıyor bir bilgin varmı? Genişletmek için tıkla... Hocam onlar modda geliştirici olarak çalışıyolar, gördüğünüz videolar beta testleri. Ama yakın zamanda modun çıkacağını düşünüyorum.
M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 28 Ocak 2023 #5 Yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Bulut Koman Decapat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #6 Esrefovic dedi: Hocam onlar modda geliştirici olarak çalışıyolar, gördüğünüz videolar beta testleri. Ama yakın zamanda modun çıkacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Artı 0 Eksi
Esrefovic dedi: Hocam onlar modda geliştirici olarak çalışıyolar, gördüğünüz videolar beta testleri. Ama yakın zamanda modun çıkacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam