5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 1 Ağustos 2023 #1 Pep kart siparişi verdim ve teslim edilecek yarın falan. Pep kart para kesiyor mu ve para yatırma sınırı var mı, para çekme durumu falan nasıldır? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023
Pep kart siparişi verdim ve teslim edilecek yarın falan. Pep kart para kesiyor mu ve para yatırma sınırı var mı, para çekme durumu falan nasıldır?
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #2 Hiç duymadım Papara veya Tosla niye almadınız hocam?
svens Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #3 Hic duymadim. Hocam karti siparis etmeden once insan bi arastirir.
Rohz Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 315 Çözümler 2 1 Ağustos 2023 #4 518900 dedi: Pep kart siparişi verdim ve teslim edilecek yarın falan. Pep kart para kesiyor mu ve para yatırma sınırı var mı, para çekme durumu falan nasıldır? Genişletmek için tıkla... Sitesinde yazana göre Pep Online veya pep mobil şube üzerinden başvurusu yapılan pep Visa kartların kullanım ücreti bulunmamaktadır.
518900 dedi: Pep kart siparişi verdim ve teslim edilecek yarın falan. Pep kart para kesiyor mu ve para yatırma sınırı var mı, para çekme durumu falan nasıldır? Genişletmek için tıkla... Sitesinde yazana göre Pep Online veya pep mobil şube üzerinden başvurusu yapılan pep Visa kartların kullanım ücreti bulunmamaktadır.
Abuzer.Kömürcü Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 691 Çözümler 7 1 Ağustos 2023 #5 518900 dedi: Pep kart siparişi verdim ve teslim edilecek yarın falan. Pep kart para kesiyor mu ve para yatırma sınırı var mı, para çekme durumu falan nasıldır? Genişletmek için tıkla... 2021 yılından beri kullanıyorum sıkıntısını görmedim ama şahsen Papara kullanırım daha iyi para kesmiyor ama yatırırken kesiyor.
518900 dedi: Pep kart siparişi verdim ve teslim edilecek yarın falan. Pep kart para kesiyor mu ve para yatırma sınırı var mı, para çekme durumu falan nasıldır? Genişletmek için tıkla... 2021 yılından beri kullanıyorum sıkıntısını görmedim ama şahsen Papara kullanırım daha iyi para kesmiyor ama yatırırken kesiyor.
5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 2 Ağustos 2023 #6 Abuzer.Kömürcü dedi: 2021 yılından beri kullanıyorum sıkıntısını görmedim ama şahsen Papara kullanırım daha iyi para kesmiyor ama yatırırken kesiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam papara ile uğraşamam yok aile imzası falan filan ne gerek var ya kabul ediyor ya etmiyor
Abuzer.Kömürcü dedi: 2021 yılından beri kullanıyorum sıkıntısını görmedim ama şahsen Papara kullanırım daha iyi para kesmiyor ama yatırırken kesiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam papara ile uğraşamam yok aile imzası falan filan ne gerek var ya kabul ediyor ya etmiyor