7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 16 Eylül 2023 #1 İkisi arasında kaldım. Hangisini kullanayım? Büyük ihtimalle çok bir şey fark etmeyecektir fakat aralarındaki farkları söylerseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2023
İkisi arasında kaldım. Hangisini kullanayım? Büyük ihtimalle çok bir şey fark etmeyecektir fakat aralarındaki farkları söylerseniz sevinirim.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 17 Eylül 2023 #2 ÖzellikPeppermint DevuanSaf DevuanYazılımLibreOffice, GIMP, Inkscape, Firefox, Thunderbird, VLCTemel Linux çekirdeği ve sistem yazılımıÖzelleştirmeTemalar, duvar kağıtları, ek uygulamalar, sistem ayarlarıYokKullanıcı dostuEvetHayırDisk alanıDaha büyükDaha küçükSistem kaynağıDaha fazlaDaha az Peppermint kullanmıştım, gerçekten korkunç bir bloatware dağıtımı. Linux hakkında bilginiz varsa devuan öneririm.
ÖzellikPeppermint DevuanSaf DevuanYazılımLibreOffice, GIMP, Inkscape, Firefox, Thunderbird, VLCTemel Linux çekirdeği ve sistem yazılımıÖzelleştirmeTemalar, duvar kağıtları, ek uygulamalar, sistem ayarlarıYokKullanıcı dostuEvetHayırDisk alanıDaha büyükDaha küçükSistem kaynağıDaha fazlaDaha az Peppermint kullanmıştım, gerçekten korkunç bir bloatware dağıtımı. Linux hakkında bilginiz varsa devuan öneririm.