S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #1 Bizim burada BİM A101 bakkalları gezdim hepsinde Coca-Cola var. Pepsi almak istiyorum. Nereden alabileceğim bu Pepsi'yi?
Bizim burada BİM A101 bakkalları gezdim hepsinde Coca-Cola var. Pepsi almak istiyorum. Nereden alabileceğim bu Pepsi'yi?
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 31 Ağustos 2022 #2 s7üü dedi: Bizim burada BİM A101 bakkalları gezdim hepsinde Coca-Cola var. Pepsi almak istiyorum. Nereden alabileceğim bu Pepsi'yi? Genişletmek için tıkla... Bölgenizin büyük marketlerine bakın. Her şehrin kendi büyük marketi vardır.
s7üü dedi: Bizim burada BİM A101 bakkalları gezdim hepsinde Coca-Cola var. Pepsi almak istiyorum. Nereden alabileceğim bu Pepsi'yi? Genişletmek için tıkla... Bölgenizin büyük marketlerine bakın. Her şehrin kendi büyük marketi vardır.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 31 Ağustos 2022 #3 s7üü dedi: Bizim burada BİM A101 bakkalları gezdim hepsinde Coca-Cola var. Pepsi almak istiyorum. Nereden alabileceğim bu Pepsi'yi? Genişletmek için tıkla... Cola varken Pepsi içende ne biliyim?
s7üü dedi: Bizim burada BİM A101 bakkalları gezdim hepsinde Coca-Cola var. Pepsi almak istiyorum. Nereden alabileceğim bu Pepsi'yi? Genişletmek için tıkla... Cola varken Pepsi içende ne biliyim?
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 31 Ağustos 2022 #4 s7üü dedi: Bizim burada BİM A101 bakkalları gezdim hepsinde Coca-Cola var. Pepsi almak istiyorum. Nereden alabileceğim bu Pepsi'yi? Genişletmek için tıkla... Bizim bakkalda bile satılıyor...
s7üü dedi: Bizim burada BİM A101 bakkalları gezdim hepsinde Coca-Cola var. Pepsi almak istiyorum. Nereden alabileceğim bu Pepsi'yi? Genişletmek için tıkla... Bizim bakkalda bile satılıyor...
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.163 Makaleler 1 Çözümler 10 31 Ağustos 2022 #5 Silinen üye dedi: Cola varken Pepsi içende ne biliyim? Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı zaten ülkemizde
Silinen üye dedi: Cola varken Pepsi içende ne biliyim? Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı zaten ülkemizde
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 31 Ağustos 2022 #6 kaane dedi: İkisi de aynı zaten ülkemizde Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum Pepsi bence daha tatlı ben şahsen sevmiyorum. Coca-Cola Pepsi'den daha iyidir her koşulda elbette benim düşüncem. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
kaane dedi: İkisi de aynı zaten ülkemizde Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum Pepsi bence daha tatlı ben şahsen sevmiyorum. Coca-Cola Pepsi'den daha iyidir her koşulda elbette benim düşüncem. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
M Melih5 Femtopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #7 Bizim burada her yerde var, olmamasına şaşırdım.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ağustos 2022 #8 Silinen üye dedi: Cola varken Pepsi içende ne biliyim? Genişletmek için tıkla... Pepsi>Coca (nokta)
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 31 Ağustos 2022 #9 Ajan_47 dedi: Pepsi>Coca (nokta) Genişletmek için tıkla... Tamam.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #10 Silinen üye dedi: Cola varken Pepsi içende ne bileyim? Genişletmek için tıkla... Pepsi yok ki içelim. 450909 dedi: Bölgenizin büyük marketlerine bakın. Her şehrin kendi büyük marketi vardır. Genişletmek için tıkla... Bakarım yarın.
Silinen üye dedi: Cola varken Pepsi içende ne bileyim? Genişletmek için tıkla... Pepsi yok ki içelim. 450909 dedi: Bölgenizin büyük marketlerine bakın. Her şehrin kendi büyük marketi vardır. Genişletmek için tıkla... Bakarım yarın.