efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #11 Hakkicel4521 dedi: Alışveriş yaptıysan sormak istiyorum. Mesela Steam cüzdan kodu alınca anında geliyor mu yoksa zaman alıyor mu gelmesi? Genişletmek için tıkla... Evet hemen geliyor.
Hakkicel4521 dedi: Alışveriş yaptıysan sormak istiyorum. Mesela Steam cüzdan kodu alınca anında geliyor mu yoksa zaman alıyor mu gelmesi? Genişletmek için tıkla... Evet hemen geliyor.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #12 Güvenilir hocam zamanında çok kullanmıştım.
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 8 Şubat 2021 #13 Dreamy Bull dedi: Güvenilir hocam zamanında çok kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Wolfteam için değil mi gözlerim yaşlandı
Dreamy Bull dedi: Güvenilir hocam zamanında çok kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Wolfteam için değil mi gözlerim yaşlandı
İmmortall Zeptopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #14 Hakkicel4521 dedi: Alışveriş yaptıysan sormak istiyorum. Mesela Steam cüzdan kodu alınca anında geliyor mu yoksa zaman alıyor mu gelmesi? Genişletmek için tıkla... Direkt geliyor. En az 20 defa alışveriş yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı.
Hakkicel4521 dedi: Alışveriş yaptıysan sormak istiyorum. Mesela Steam cüzdan kodu alınca anında geliyor mu yoksa zaman alıyor mu gelmesi? Genişletmek için tıkla... Direkt geliyor. En az 20 defa alışveriş yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı.