Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Bundan önce 10'dan fazla alışveriş yaptim ilk defa bunu yaşıyorum neden olabilir?
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #2 Perdigital ile irtibata geçin biz nereden bilebiliriz?
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.576 Çözümler 20 8 Ağustos 2021 #3 Erdemtgl dedi: Bundan önce 10'dan fazla alışveriş yaptim ilk defa bunu yaşıyorum neden olabilir? Eki Görüntüle 1132060 Genişletmek için tıkla... Canlı Destek bölümüne bağlanıp sorabilirsin. Kodda hata olmuş olabilir. Düzeltirler. Buraya konu açarak çözüm bulamazsın.
Erdemtgl dedi: Bundan önce 10'dan fazla alışveriş yaptim ilk defa bunu yaşıyorum neden olabilir? Eki Görüntüle 1132060 Genişletmek için tıkla... Canlı Destek bölümüne bağlanıp sorabilirsin. Kodda hata olmuş olabilir. Düzeltirler. Buraya konu açarak çözüm bulamazsın.
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 Mert Atakann dedi: PerDigital ile irtibata geçin biz nereden bilebiliriz? Genişletmek için tıkla... Geçtim ne kadar sürede dönerler 24 saat içinde dönerler mi? Tearz dedi: Canlı Destek bölümüne bağlanıp sorabilirsin. Kodda hata olmuş olabilir. Düzeltirler. Buraya konu açarak çözüm bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Canlı destek bölümünü bulamadım nasıl bulacağım.
Mert Atakann dedi: PerDigital ile irtibata geçin biz nereden bilebiliriz? Genişletmek için tıkla... Geçtim ne kadar sürede dönerler 24 saat içinde dönerler mi? Tearz dedi: Canlı Destek bölümüne bağlanıp sorabilirsin. Kodda hata olmuş olabilir. Düzeltirler. Buraya konu açarak çözüm bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Canlı destek bölümünü bulamadım nasıl bulacağım.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.576 Çözümler 20 8 Ağustos 2021 #5 Erdemtgl dedi: Canlı destek bölümünü bulamadım nasıl bulacağım. Genişletmek için tıkla... Perdigitalde sayfanın sağ altında mevcut.
Erdemtgl dedi: Canlı destek bölümünü bulamadım nasıl bulacağım. Genişletmek için tıkla... Perdigitalde sayfanın sağ altında mevcut.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #6 Erdemtgl dedi: Bundan önce 10'dan fazla alışveriş yaptim ilk defa bunu yaşıyorum neden olabilir? Eki Görüntüle 1132060 Genişletmek için tıkla... Kodu başka bir platform üzerinden girmeyi deneyin.
Erdemtgl dedi: Bundan önce 10'dan fazla alışveriş yaptim ilk defa bunu yaşıyorum neden olabilir? Eki Görüntüle 1132060 Genişletmek için tıkla... Kodu başka bir platform üzerinden girmeyi deneyin.
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #7 MuhammedA dedi: Kodu başka bir platform üzerinden girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Böyle oldu teşekkür ederim.
MuhammedA dedi: Kodu başka bir platform üzerinden girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Böyle oldu teşekkür ederim.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #8 Çözüm işaretlerseniz sevinirim.
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #9 MuhammedA dedi: Çözüm işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çözüm butonu yok sanırım soru cevap açılmış konu.
MuhammedA dedi: Çözüm işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çözüm butonu yok sanırım soru cevap açılmış konu.