friidi boy Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #11 Çıldıracağım neyse teşekkür ederim en azından AMD'nin daha yüksek Hz sagladıgını öğrenmiş oldum(AMD alacağım bir dahasına)
Çıldıracağım neyse teşekkür ederim en azından AMD'nin daha yüksek Hz sagladıgını öğrenmiş oldum(AMD alacağım bir dahasına)
EmreNoir Kilopat Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 217 13 Ocak 2025 #12 The Real Ferid dedi: Benim monitörüm 240Hz ve iki kablo da var bende. DP kullansam daha mı avantajlı olur? Genişletmek için tıkla... Dp kullan
The Real Ferid dedi: Benim monitörüm 240Hz ve iki kablo da var bende. DP kullansam daha mı avantajlı olur? Genişletmek için tıkla... Dp kullan
A agrofea Decipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #13 friidi boy dedi: Çıldıracağım neyse teşekkür ederim en azından AMD'nin daha yüksek Hz sagladıgını öğrenmiş oldum(AMD alacağım bir dahasına) Genişletmek için tıkla... Benim de eski PC MSI GL63 8RC di. İçinde Intel ekran kartı harici de 1050 vardı. 120hrz ve 4K 30hrz veriyordu en fazla Intel üzerinden çıkış aldığı için 1050 de olsa üzene çıkmıyordu. Intel o zaman gıcık oldum. Yıllarca çektirdi.
friidi boy dedi: Çıldıracağım neyse teşekkür ederim en azından AMD'nin daha yüksek Hz sagladıgını öğrenmiş oldum(AMD alacağım bir dahasına) Genişletmek için tıkla... Benim de eski PC MSI GL63 8RC di. İçinde Intel ekran kartı harici de 1050 vardı. 120hrz ve 4K 30hrz veriyordu en fazla Intel üzerinden çıkış aldığı için 1050 de olsa üzene çıkmıyordu. Intel o zaman gıcık oldum. Yıllarca çektirdi.