JackForest Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 185 Çözümler 2 Yer Kuzey Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 Malum PC'nin miladı doldu az çok performans artışı istiyorum internetten genelde bir şey indir miyorum sadece Steam'den oyun indiriyorum oyun oynarken kapatıp normalde açabilme gibi şeyler yapabiliyor muyum? Ya da komple kapatsam bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Malum PC'nin miladı doldu az çok performans artışı istiyorum internetten genelde bir şey indir miyorum sadece Steam'den oyun indiriyorum oyun oynarken kapatıp normalde açabilme gibi şeyler yapabiliyor muyum? Ya da komple kapatsam bir şey olur mu?
emirkrall1 Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 18 Ağustos 2023 #2 Kapat kapatmasına da virüs bulaşınca da ağlama
D Druxias Femtopat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #3 Eğer Defender kapalıyken virüs yemem diyorsan yap İnternetten saçma sapan şeyler indirmezsen ve girdiğin sitelere dikkat edersen bir şey olmaz.
Eğer Defender kapalıyken virüs yemem diyorsan yap İnternetten saçma sapan şeyler indirmezsen ve girdiğin sitelere dikkat edersen bir şey olmaz.
R reLive Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 854 Çözümler 4 18 Ağustos 2023 #4 Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Bununla kapatabilirsin. İnternetten bir şey indirirken dikkatli ol. Özellikle hard disk kullanıyorsan antivirüs kullanmanı önermem ama dikkatli ol.
Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Bununla kapatabilirsin. İnternetten bir şey indirirken dikkatli ol. Özellikle hard disk kullanıyorsan antivirüs kullanmanı önermem ama dikkatli ol.
emirkrall1 Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 18 Ağustos 2023 #5 reLive dedi: Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Bununla kapatabilirsin. İnternetten bir şey indirirken dikkatli ol. Özellikle hard disk kullanıyorsan antivirüs kullanmanı önermem ama dikkatli ol. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan da kapatılabiliyor.
reLive dedi: Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Bununla kapatabilirsin. İnternetten bir şey indirirken dikkatli ol. Özellikle hard disk kullanıyorsan antivirüs kullanmanı önermem ama dikkatli ol. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan da kapatılabiliyor.
D Druxias Femtopat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #6 emirkrall1 dedi: Ayarlardan da kapatılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bu tamamen kapatıyormuş herhalde.
emirkrall1 dedi: Ayarlardan da kapatılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bu tamamen kapatıyormuş herhalde.
JackForest Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 185 Çözümler 2 Yer Kuzey Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #7 emirkrall1 dedi: Kapat kapatmasına da virüs bulaşınca da ağlama Genişletmek için tıkla... Sadece soru sordum "ağlama" derken hocam? reLive dedi: Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Bununla kapatabilirsin. İnternetten bir şey indirirken dikkatli ol. Özellikle hard disk kullanıyorsan antivirüs kullanmanı önermem ama dikkatli ol. Genişletmek için tıkla... Hocam peki oyunu oynadıktan sonra normal zamanlarda tekrar açabiliyor muyum?
emirkrall1 dedi: Kapat kapatmasına da virüs bulaşınca da ağlama Genişletmek için tıkla... Sadece soru sordum "ağlama" derken hocam? reLive dedi: Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Bununla kapatabilirsin. İnternetten bir şey indirirken dikkatli ol. Özellikle hard disk kullanıyorsan antivirüs kullanmanı önermem ama dikkatli ol. Genişletmek için tıkla... Hocam peki oyunu oynadıktan sonra normal zamanlarda tekrar açabiliyor muyum?
R reLive Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 854 Çözümler 4 18 Ağustos 2023 #8 JackForest dedi: Sadece soru sordum "ağlama" derken hocam? Hocam peki oyunu oynadıktan sonra normal zamanlarda tekrar açabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet aynı şekil uygulama üzerinden açabilirsiniz.
JackForest dedi: Sadece soru sordum "ağlama" derken hocam? Hocam peki oyunu oynadıktan sonra normal zamanlarda tekrar açabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet aynı şekil uygulama üzerinden açabilirsiniz.
Sultan Süleyman Centipat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 19 Ağustos 2023 #9 Kapatabilirsiniz ama firewall, exploit protection, SmartScreen vs. korumaları kapatmanızı(genel) önermem virüs ve tehdit koruması kapatılabilir.
Kapatabilirsiniz ama firewall, exploit protection, SmartScreen vs. korumaları kapatmanızı(genel) önermem virüs ve tehdit koruması kapatılabilir.
emirkrall1 Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 19 Ağustos 2023 #10 JackForest dedi: Sadece soru sordum "ağlama" derken hocam? Genişletmek için tıkla... Yani virüs bulaşır falan filan olursa keşke kapatmasaydım depresyona girme anlamında dedim.
JackForest dedi: Sadece soru sordum "ağlama" derken hocam? Genişletmek için tıkla... Yani virüs bulaşır falan filan olursa keşke kapatmasaydım depresyona girme anlamında dedim.