mercedesbenz3410 Femtopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Edebiyat hocası Suç ve Ceza adlı bir kitap verdi. 700 sayfayı görünce yapmama kararı aldım. Sizce yapmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2024
Edebiyat hocası Suç ve Ceza adlı bir kitap verdi. 700 sayfayı görünce yapmama kararı aldım. Sizce yapmalı mıyım?
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 872 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #2 mercedesbenz3410 dedi: Edebiyat hocası suç ve ceza adlı bir kitap verdi. 700 sayfayı görünce yapmama kararı aldım. Sizce yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Özet mi çıkarılacak ne yapılacak kitapla eğer geçemeyecekseniz yapın tavsiyemdir
mercedesbenz3410 dedi: Edebiyat hocası suç ve ceza adlı bir kitap verdi. 700 sayfayı görünce yapmama kararı aldım. Sizce yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Özet mi çıkarılacak ne yapılacak kitapla eğer geçemeyecekseniz yapın tavsiyemdir
Yunus1176 Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 415 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Celeron G3930 4 GB RAM Lexar 120 GB SSD Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 Boş zamanlarınızda mümkün olabildiğince yapmaya gayret gösterin.
6 651016 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 27 Kasım 2024 #4 mercedesbenz3410 dedi: Edebiyat hocası suç ve ceza adlı bir kitap verdi. 700 sayfayı görünce yapmama kararı aldım. Sizce yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... 9.sınıfda o projeden "g"almamalıydım bence sende ödevini yap şimdi OBP düşünüp duruyoruz.
mercedesbenz3410 dedi: Edebiyat hocası suç ve ceza adlı bir kitap verdi. 700 sayfayı görünce yapmama kararı aldım. Sizce yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... 9.sınıfda o projeden "g"almamalıydım bence sende ödevini yap şimdi OBP düşünüp duruyoruz.
mercedesbenz3410 Femtopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #5 CaperKeys dedi: Özet mi çıkarılacak ne yapılacak kitapla eğer geçemeyecekseniz yapın tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Yok sınıfta anlatçakmışız. Ya hoca fen lisesinden gelmiş bu sene biz meslek lisesiyiz bizi fen lisesi öğrencisi gibi sanıyor. Sınıfta kimse yapmayacağına eminim.
CaperKeys dedi: Özet mi çıkarılacak ne yapılacak kitapla eğer geçemeyecekseniz yapın tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Yok sınıfta anlatçakmışız. Ya hoca fen lisesinden gelmiş bu sene biz meslek lisesiyiz bizi fen lisesi öğrencisi gibi sanıyor. Sınıfta kimse yapmayacağına eminim.