A Alperen_T Centipat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 64 21 Temmuz 2019 #1 Yeni bir bilgisayar sipariş ettim yarın gelecek. Bilgisayar için performans testi yapmak istiyorum, yani oyunlarda falan ne kadar ısınıyor kaç FPS alıyor gibi. Hangi programları önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2019
Yeni bir bilgisayar sipariş ettim yarın gelecek. Bilgisayar için performans testi yapmak istiyorum, yani oyunlarda falan ne kadar ısınıyor kaç FPS alıyor gibi. Hangi programları önerirsiniz?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Temmuz 2019 #2 3DMark iyidir bence. Sayısız program var benchmark için.
B bendebirdünyalıyım Decapat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 33 Çözümler 1 21 Temmuz 2019 #3 UserBenchmark: PC Speed Test Tool - Compare Your PC Bu sitede sunulan program, 2 dakikada sistemin bileşen bileşen performansını ölçer. Eskiden yeniye, iyiden kötüye, birçok örnek bulunur ve tutarlıdır.
UserBenchmark: PC Speed Test Tool - Compare Your PC Bu sitede sunulan program, 2 dakikada sistemin bileşen bileşen performansını ölçer. Eskiden yeniye, iyiden kötüye, birçok örnek bulunur ve tutarlıdır.