Çözüldü Performax 550W PSU ile RTX 4060 kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Haris4era

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS Dual RTX 4060 siparişi verdim bugün, bilgisayarımdaki PSU aşağıdaki PSU:

Performax PSU
Ekran Kartı

Ben bu elimde olan PSU'ya bahsettiğim RTX 4060 ekran kartını takabilir miyim? Kalitesiz olduğunu biliyorum, en yakın zamanda değiştireceğim ama şu anlık idarelik olarak takabilir miyim? Bu kablo çıkışlarından hiç anlamıyorum güç girişi olarak sıkıntı yaşar mıyım acaba yardımcı olur musunuz?

Çözüm

550W 4060'a yeterli olur fakat, biliyorsunuz ki o marka PSU'nun patlama riski var ve ASUS Dual 4060'ı riske atmak istemezsiniz...
En acilinden değişin.
550W 80+ yeterli diye biliyorum, idarelik kullanabilirsiniz

550W 4060'a yeterli olur fakat, biliyorsunuz ki o marka PSU'nun patlama riski var ve ASUS Dual 4060'ı riske atmak istemezsiniz...
En acilinden değişin.

Çözüm
550W 80+ yeterli diye biliyorum, idarelik kullanabilirsiniz
En acilinden değişin.
Dönüştürücü gerekir mi acaba kullanmak için? Bu arada PSU'yu 2 senedir kullanıyorum 2 ayda patlamaz heralde o kadarda değildir.

Dönüştürücü gerekir mi acaba kullanmak için? Bu arada PSU'yu 2 senedir kullanıyorum 2 ayda patlamaz heralde o kadarda değildir.
Pinleri uygun 6+2 pin girişi var sıkıntı olmaz.
2 ay kullanın fakat psu bozulursa bütün sistemi de bozma ihtimali de olduğunu bilin ama yeterlidir 550W 80+ sıkıntı olmaz.

Tamamdır çok teşekkürler ileride şununla upgrade etmeyi düşünüyorum sizce bu nasıl başka bir öneriniz var mı?

High Power 700W

Eski bir model bu PSU pek alınmaz, zaten 4060 kullanacaksanız bir süre daha 700W fazla olur bence.
550W-600W kaliteli PSU yağ gibi akar 4060.

Eski bir model bu PSU pek alınmaz, zaten 4060 kullanacaksanız bir süre daha 700W fazla olur bence.
550W-600W kaliteli PSU yağ gibi akar 4060.
Aynı fiyatta aynı markanın şu ürünü var siz hangisini önerirsiniz 550w almak istemiyorum neredeyse ucu ucuna yettiği için. Bir de bir tane de MSI buldum bu üçü arasında hangisini önerirsiniz?

High Power 650W
MSI PSU 600W

Kalite budur.
BN modeli DN modelinin bir üstü oluyor.

Bu da alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…