Pisagor Hectopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #1 Performax Xetra Mekanik Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi Kırmızı Switch Makrolu : Amazon.com.tr: Bilgisayar Performax Xetra Mekanik Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi Kırmızı Switch Makrolu : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Bu 2 klavye arasında kaldım hangisi daha iyidir ikisi de alınmaz diyorsanız bu fiyata alınabilecek daha iyi bir klavye var mı? Bütçeyi arttıramam.
Performax Xetra Mekanik Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi Kırmızı Switch Makrolu : Amazon.com.tr: Bilgisayar Performax Xetra Mekanik Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi Kırmızı Switch Makrolu : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Bu 2 klavye arasında kaldım hangisi daha iyidir ikisi de alınmaz diyorsanız bu fiyata alınabilecek daha iyi bir klavye var mı? Bütçeyi arttıramam.
R Rafa3172 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #2 Everest alma da ne alıyorsan al
SalihReizz Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 344 Çözümler 3 5 Eylül 2022 #3 Pisagor dedi: Performax Xetra Mekanik Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi Kırmızı Switch Makrolu : Amazon.com.tr: Bilgisayar Performax Xetra Mekanik Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi Kırmızı Switch Makrolu : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Bu 2 klavye arasında kaldım hangisi daha iyidir ikisi de alınmaz diyorsanız bu fiyata alınabilecek daha iyi bir klavye var mı? Bütçeyi arttıramam. Genişletmek için tıkla... Hocam hangisini aldınız? Bende KB GX8 klavyeyi düşünüyorum da. Deneyiminizi aktarırsanız sevinirim.
Pisagor dedi: Performax Xetra Mekanik Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi Kırmızı Switch Makrolu : Amazon.com.tr: Bilgisayar Performax Xetra Mekanik Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi Kırmızı Switch Makrolu : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Bu 2 klavye arasında kaldım hangisi daha iyidir ikisi de alınmaz diyorsanız bu fiyata alınabilecek daha iyi bir klavye var mı? Bütçeyi arttıramam. Genişletmek için tıkla... Hocam hangisini aldınız? Bende KB GX8 klavyeyi düşünüyorum da. Deneyiminizi aktarırsanız sevinirim.