Performax Lumina RGB fan Frisby kontrolcüde uyumlu çalışır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Performax Lumina fanın çıkışları 6 pin kendi fanımın ve kontrolcümün çıkışları da 6 pin çıkışlı aynı fanlardan bulamadığım için bu fanları buldum fakat farklı kontrolcülerde çalışır mı ondan emin olamadım. Kendi kontrolcüm bu şekilde (resimler forumdan alınma birebir aynısı):

Alacağım fan ise bu:

Sizce herhangi bir sorun çıkar mı? Birkaç kişiye sorduğumda herhangi bir sorun olmaz dediler ama içime kurt düştü. Bilgisi veya kullananlar cevap verirse sevinirim. İkisi de RGB.

Eğer girişler aynı ise evet.

Aynı soruyu sormak isteyen arkadaşlara cevap niteliğinde paylaşıyorum. Fanlar gayet güzel çalışıyor farklı marka kontrolcü fakat 6 pin girişli ise uyumlu çalışacaktır. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-04-02 at 13.15.16.jpeg
    107,8 KB · Görüntüleme: 130
Aynı soruyu sormak isteyen arkadaşlara cevap niteliğinde paylaşıyorum. Fanlar gayet güzel çalışıyor farklı marka kontrolcü fakat 6 pin girişli ise uyumlu çalışacaktır. Teşekkürler.
Peki efektler tam uyum sağlıyor mu?

Hava akışı kaynaklı sıcaklık farkı oldu mu? Yoksa görsellik amacı ile mi almıştınız?

Fan kontrolcünün güç girişini nereye bağladın, benim kasanın içinde ya da güç kaynağında bağlayacak bir yer bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…