Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.150 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #11 Kanıtlarsa kendini neden tercih etmeyelim. Umarız JD gibi balon değil Trust vs. gibi efsane olur.
BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 26 Mart 2022 #12 ZyNeX1907 dedi: Logitech G G102 Beyaz RGB Gaming Mouse| ITOPYA.COM 170 TL'ye bu var Logitech kalitesi siyahıda var ama 10 TL daha fazla alacaksan bunu al bence 150 TL'ye en iyi bu var. Genişletmek için tıkla... Elime oturmuyor bu mouse daha önce deneyimledim. Vio dedi: Kanıtlarsa kendini neden tercih etmeyelim. Umarız JD gibi balon değil Trust vs. gibi efsane olur. Genişletmek için tıkla... Şu an xargon model klavyesini kullanıyorum çok beğendim kendi yazılımı vesaire var.
ZyNeX1907 dedi: Logitech G G102 Beyaz RGB Gaming Mouse| ITOPYA.COM 170 TL'ye bu var Logitech kalitesi siyahıda var ama 10 TL daha fazla alacaksan bunu al bence 150 TL'ye en iyi bu var. Genişletmek için tıkla... Elime oturmuyor bu mouse daha önce deneyimledim. Vio dedi: Kanıtlarsa kendini neden tercih etmeyelim. Umarız JD gibi balon değil Trust vs. gibi efsane olur. Genişletmek için tıkla... Şu an xargon model klavyesini kullanıyorum çok beğendim kendi yazılımı vesaire var.