NARUTOv2 Yoctopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #1 Bugün mouse N11 Yurtiçi Kargo ile elime ulaştı söylendiği gibi 113 TL'ye beleş mouse. Lakin Bunun yazılımını bulamadım.
Bugün mouse N11 Yurtiçi Kargo ile elime ulaştı söylendiği gibi 113 TL'ye beleş mouse. Lakin Bunun yazılımını bulamadım.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 3 Mayıs 2023 #2 NARUTOv2 dedi: Bugün mouse N11 Yurtiçi Kargo ile elime ulaştı söylendiği gibi 113 TL'ye beleş mouse. Lakin Bunun yazılımını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Fare modelin Performax Xotran ise buradan bulabilirsin. Xotran Oyuncu Mouse – Performax Gaming www.performaxgaming.com Download yerinden indiriliyor.
NARUTOv2 dedi: Bugün mouse N11 Yurtiçi Kargo ile elime ulaştı söylendiği gibi 113 TL'ye beleş mouse. Lakin Bunun yazılımını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Fare modelin Performax Xotran ise buradan bulabilirsin. Xotran Oyuncu Mouse – Performax Gaming www.performaxgaming.com Download yerinden indiriliyor.
NARUTOv2 Yoctopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #3 550519 dedi: Fare modelin Performax xotran ise buradan bulabilirsin. Xotran Oyuncu Mouse – Performax Gaming www.performaxgaming.com Download yerinden indiriliyor. Genişletmek için tıkla... Evet xotran hatta sizden duyup almıştım Mouse elimin ölçüsüne tam oturdu şu an testler yapacağım. Teşekkürler. Bir de hocam 800 DPI nasıl yaparım sens ayarlarım hep 800 DPI göre ayarlandı.
550519 dedi: Fare modelin Performax xotran ise buradan bulabilirsin. Xotran Oyuncu Mouse – Performax Gaming www.performaxgaming.com Download yerinden indiriliyor. Genişletmek için tıkla... Evet xotran hatta sizden duyup almıştım Mouse elimin ölçüsüne tam oturdu şu an testler yapacağım. Teşekkürler. Bir de hocam 800 DPI nasıl yaparım sens ayarlarım hep 800 DPI göre ayarlandı.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 3 Mayıs 2023 #4 NARUTOv2 dedi: Evet xotran hatta sizden duyup almıştım Mouse elimin ölçüsüne tam oturdu şu an testler yapacağım. Teşekkürler. Bir de hocam 800 DPI nasıl yaparım sens ayarlarım hep 800 DPI göre ayarlandı. Genişletmek için tıkla... Diğer ayarlar kısmından 800 DPI kısmını seçmelisin. Bende öyle, bu arada ben de Xotran kullanıyorum
NARUTOv2 dedi: Evet xotran hatta sizden duyup almıştım Mouse elimin ölçüsüne tam oturdu şu an testler yapacağım. Teşekkürler. Bir de hocam 800 DPI nasıl yaparım sens ayarlarım hep 800 DPI göre ayarlandı. Genişletmek için tıkla... Diğer ayarlar kısmından 800 DPI kısmını seçmelisin. Bende öyle, bu arada ben de Xotran kullanıyorum
NARUTOv2 Yoctopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #5 550519 dedi: Diğer ayarlar kısmından 800 DPI kısmını seçmelisin. Bende öyle, bu arada ben de xotran kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun hocam.
550519 dedi: Diğer ayarlar kısmından 800 DPI kısmını seçmelisin. Bende öyle, bu arada ben de xotran kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun hocam.