Performax volkov kasa fanları çalışmıyor

562660

Decapat
Anakart: B450M S2H.
Kasa: Performax volkov 650W PSU.

CPU ve GPU'yu henüz almadım kasada mevcut olan tüm kabloları takılması gereken yerleri anakarta taktım. Şu an sadece kasanın ön veya arka fanının dönmesini istiyorum ama nedense çalışmıyor acaba anakart mı bozuk yoksa takmam gereken başka bir kablo mu var?

(Evet SYS fan 1 kısmına da bir tane 3 pinli kablo taktım ona rağmen hiçbir şekilde fanlar çalışmıyor)

Aşağıya görsel attım.

Dosya Ekleri

• IMG_20220715_005526.jpg
    IMG_20220715_005526.jpg
    178,7 KB · Görüntüleme: 54
Anakart: B450M S2H.
Kasa: Performax volkov 650W PSU.

CPU ve GPU'yu henüz almadım kasada mevcut olan tüm kabloları takılması gereken yerleri anakarta taktım. Şu an sadece kasanın ön veya arka fanının dönmesini istiyorum ama nedense çalışmıyor acaba anakart mı bozuk yoksa takmam gereken başka bir kablo mu var?

(Evet SYS fan 1 kısmına da bir tane 3 pinli kablo taktım ona rağmen hiçbir şekilde fanlar çalışmıyor)

Aşağıya görsel attım.
Kasanın yanında kumanda verilmedi mi? Aynı kasayı kullanıyorum.

Kasanın yanında kumanda verilmedi mi? Aynı kasayı kullanıyorum.
verildi de işe yaramıyor ki ışığı yanıyor yine tepki yok. acaba size numaramı versem whatsapptan bana mesaj atabilir misiniz fotoğraf atarak gösteririm yarın yardım ederseniz çok sevinirim yeter ki şu fanlar dönsün sabahtan beri kriz geçiriyorum ne kadar para istiyorsan yollarım bayilcam

verildi de işe yaramıyor ki ışığı yanıyor yine tepki yok. acaba size numaramı versem whatsapptan bana mesaj atabilir misiniz fotoğraf atarak gösteririm yarın yardım ederseniz çok sevinirim yeter ki şu fanlar dönsün sabahtan beri kriz geçiriyorum ne kadar para istiyorsan yollarım bayilcam
Kasanın güç düğmesine bastıktan sonra kumanda üzerinden sadece ortada ki yeşil FAN +/- düğmesine basın. Herhangi bir tepki almazsanız o tuşun üzerindeki FAN AUTO düğmesine basın.

Kasanın güç düğmesine bastıktan sonra kumanda üzerinden sadece ortada ki yeşil FAN +/- düğmesine basın. Herhangi bir tepki almazsanız o tuşun üzerindeki FAN AUTO düğmesine basın.
deneyeyim bir saniye kasanın kapaklarini kapatmistim da açayım bir

denemeden önce bir şey soracağım. kasanın arka tarafındaki tekli fanın kablosunu şu fotoğraftaki kutuya FAN 1 yerine takmıştım onu çıkarıp anakarttaki sys fan 1 kısmına mı takayım yoksa bir önemi varmı

Dosya Ekleri

• 1657841028335323560017121023346.jpg
    1657841028335323560017121023346.jpg
    184,2 KB · Görüntüleme: 43
deneyeyim bir saniye kasanın kapaklarini kapatmistim da açayım bir

denemeden önce bir şey soracağım. kasanın arka tarafındaki tekli fanın kablosunu şu fotoğraftaki kutuya FAN 1 yerine takmıştım onu çıkarıp anakarttaki sys fan 1 kısmına mı takayım yoksa bir önemi varmı
kablo konusundan pek anlamıyorum fakat dediğim düğmeleri önce bu kısma takılıyken deneyin, herhangi bir sonuç alamazsanız diğer kısma takıp denersiniz.

Yeşil FAN +/- düğmesi bende çalışıyor. Kablo kısmında bir hata yapmış olabilirsiniz, anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Aldığınız yere, satıcıya da sorabilirsiniz.
WhatsApp veya herhangi bir Sosyal Medya Uygulamasından yardımcı olamaz mısınız kasalar aynıymış zaten karşılaştırma yapmak isterim veya kasanizin içinden fotoğraf atsanız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı