Performax Xatron alınır mı?

• Konuyu başlatan aKuu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.429
Bütçeyi biraz daha arttırabiliyorsanız Ursa öneririm. 3-4 yıl önce kullanmıştım, ne kadar Gamepower olsa da kalitesi gerçekten iyiydi. Sadece kendisi ve kablosu biraz ağır gelmişti.
Ben bu fareyi tavsiye etmiyorum. Bende 6 ayda bozulmuştu ve Gamepower servisi ile ilgilenmemişti.

Ben bu fareyi tavsiye etmiyorum. Bende 6 ayda bozulmuştu ve Gamepower servisi ile ilgilenmemişti.

Doğru, ben de kullanırken 2-3 ayda kablo tarafından bozulmuştu, garantiye yollamıştım ve sıfırını göndermişlerdi. 1 yıl kadar ben kullandım, sonrasında kuzenime verdim ve yaklaşık 2-3 yıldır da o kullanıyor ancak hala sapasağlam.

Alınır. O fiyata rakipsiz.

Bütçeyi biraz daha arttırabiliyorsanız Ursa öneririm. 3-4 yıl önce kullanmıştım, ne kadar Gamepower olsa da kalitesi gerçekten iyiydi. Sadece kendisi ve kablosu biraz ağır gelmişti.
Omron 20M kullandığı için önermiyorum. Double click yapacaktır. Ayrıca Xatron bundan daha iyi.

Son düzenleme:
Ben geçen hafta satın aldım. 1 Haftadır kullanıyorum aşırı memnunum, öneririm. Bu fiyatlarda daha iyisi yok.
Alınır. O fiyata rakipsiz.

Omron 20M kullandığı için önermiyorum. Double click yapacaktır. Ayrıca Xatron bundan daha iyi.
Peki aynı markanın xadran ve xorak modelleri de var. Bu 3'ünden en iyisi hangisidir?

Peki aynı markanın xadran ve xorak modelleri de var. Bu 3'ünden en iyisi hangisidir?
Ben xorak ile xotran arasında gidip gelmiştim. Xotran'ın tasarımı daha çok hoşuma gittiği için xotrandan yana kullandım tercihimi. Aralarında çok bir fark yok diye biliyorum. İnceleme videolarını izleyip, hoşunuza gideni alın bence.

Arkadaş için mouse bakıyoruz. Fazla para vermek istemiyor. Performax Xatron'un birkaç yerde önerildiğini gördüm. Ucuz fiyatı ve 3327 sensörüyle fena durmuyor. Alınır mı?
Fiyat nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı