Elektronik Performax Xotran 119 TL

Hocam yanlış anlamayın bütçesi bu civarda olanlar için yapacak bir şey yok. Ama 50-100 TL eklenirse daha güzel tutuş hissiyatı veren mouselara bakmak daha mantıklı bence.

Yedek olsun diye almıştım boyutu ve ağırlığı daha düşük diye kullanıyorum.
Oyunlarda kafaya aim tutmakta zorlanıyorum resmen titriyor gibi mouse, belki altındaki mouse Pad'in dandikliğinden olabilir ama aşırı zorlaştırıyor.
Oyunda bire bir fight dönerken sağ sola kayarak vurmaya çalışıyorum o sıra resmen cebelleşiyorum. Bunun sebebi farenin dandikliği midir yoksa mouse pad veya masanın yüzeyiyle mi alakalıdır?

Başka bir fare ile aynı padde deneyin sorun yoksa sebebi bellidir.

Bunu nasıl anlayabilirim hocam?
Yeni bir pad alacağım ama sorun Mouse'ta ise direkt bunları satıp kaliteli bir şey alırım 700-800 TL bandında.

Hocam başka bir fare yok mu sizde? Yoksa arkadaşınızdan 1 günlük isteyin.

Hocam yanlış anlamayın bütçesi bu civarda olanlar için yapacak bir şey yok. Ama 50-100 TL eklenirse daha güzel tutuş hissiyatı veren mouselara bakmak daha mantıklı bence.
Hadi buna 200 TL ekleyip bana mouse önerisi yap dostum. Tutuş hissiyatı demişsin plastik demişsin. 3 farklı tutuş şekli var. Ben neredeyse hiç birine uymuyorum. Benim gibi olanlarda var finger + claw karışımı tutuş şeklim var. 320 TL ye bana mouse önerir misin ? Plastik olmasın mümkünse altın kaplama olsun. Yada plastik harici üretilen başka bir mouse ta olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…