Elektronik Performax Xotran 119 TL

Öncelikle ben plastiğin kalitesizliğinden bahsettim, plastik olmasından bahsetmedim.
O bütçede 1 kuruş daha eklenmeyecekse bunları alırdım:
Rampage kötü olabilirde xotran' dan iyidir.

Şİmdi sen yorumunda 50-100 TL arttırsam demiştin. Ben sana onu 200 TL yaptım. Sen 250 TL yi bile geçtin neredeyse 2 tane xotran parası. Öyle gidecekse 10 tane xotran parasına alınan mouse daha iyi mi oluyor ? Paraya göre mi yani sence kalite ? 391 TL ye attığın philips mouse zaten Xotran ile görüntüsü aynı. Sen bu mouseyi eline almadan mı karar verdin kötü olduğuna ? Hani tutuş önemliydi. Bu attıklarını evime bile sokmam bu arada. 320 TL civarına gider AOC falan alırım ki onada gerek yok. Xotran zaten çok uygun. Şimdi sana plastik kalite sıralaması yap desem yapamayacaksın.

Bu arada o attığın Rampage Glory de zaten g203 çakması. Aynı paraya G203 var zaten. Benim dediğim Aoc de GM500 modeli oda Glory ile aynı.

Şu paralara bunları atıp Asus M3 bile atmamışsın. Bence cevap bile verme M3 atsan hadi yine belki derdimde. Seçeneklerinin arasında M3 bile yok. Kalite anlayışını biraz değiştirmen lazım sanırım. Hadi onlarıda geçtim. Bloody bile yok. Xotrana laf edip Rampage atıyorsun komik.

Son düzenleme:

Ben bütçeye göre mouse önerisi yapmam hatta mouse konularına bakmıyorum genelde. Ama bu mouse o kadar gereksiz övülüyor ki sıkıldım. Bu arada bu dandik önerdiğim fareleri böyle derin araştırma sonucu bulmadım Google'da bulduğum 2-3 mouse modeliydi illaki daha iyileri vardır o bütçede fakat bu mouse çok küçük ve plastiği kötü. Kullandığım tanıdıklarımdan duyduğuma göre öyle.

Gereksiz övülmüyor işte. 119 TL ye belkide o sensörü tek bile satın alamıyorsun ama adamlar sana mouse ile veriyor. Övülmesinin sebebi bu. Attığın mouseların bundan farkı yok bazıları daha bile kötü. Bütçeye göresinde değil sana 200 TL arttır daha iyi mouse at dedim yukarda dediğim gibi Asus TUF M3 'ü örnek bile vermedin. Hepsiburadaya girip mouse yazıp önüne 350 TL üzeri hangi mouse çıktıysa atmışsın buraya ve iddia ediyorum sen Xotranı kullanmadın bile.

Söyledim zaten ben kullanmadım, kullanıcılar söylüyorlar plastiği çok kötü diye.

Mouse'u bizzat kullanıyorum. Evimde 2 tane işyerinde 1 tane bilgisayar var 3'ünde de bu Mouse'u kullanıyorum. F/P olarak bu Mouse'un üstüne başka bir Mouse daha yoktur. Sensörü kaliteli daha ne istiyorsunuz? Bir de millet plastik vs. diye eleştirilerde bulunmuşlar. Arkadaşlar 100 liraya ne var bu devirde? Bu sensöre sahip başka bir Mouse gösterin o zaman bu fiyatlara.

Gösteremezler. Çünkü yok. 200 TL üzerine koy mouse at dedim rampage glory falan attı baksana.

Söyledim zaten ben kullanmadım, kullanıcılar söylüyorlar plastiği çok kötü diye.
Kullanmadın, bilgin yok, mış mış la yorum yapıyorsun yapma, ben kullanıyorum alırken indirimde değildi gençer gaming'in kendi sitesinden 130a aldım geçen hafta plastiğinde kullanımında herhangi bir sorun yok

Bende 79a geliyor kuponlarla falan alayim mi acaba? Bir tane mouse var. Bir tanede yedekte bulunsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…