Performax Xotran hissiyatı değişti

Daha fazla  
İlk günlerde Switch'lerin hissiyatı gayet iyiydi ama şimdi sanki Switch'ler elime batıyormuş gibi geliyor, bu fareyi kullanıp benim yaşadığım sorunu yaşayan var mı? Eğer bu bir sorunsa ne yapabilirim yoksa normal bir şey mi, Omron Switch'ler kötü olduğu için mi oldu? Çok hızlı basınca fareden sarsılma sesi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum normal bir şekilde hiç bir sorun yok neredeyse 1 yıl olacak tok sesi var hala

Xrades felix almaya karar verdim xotranı istemememin tek sebebi görünümünü beğenemedim ;(

Sensörü hakkında bilgi bulamadım xotran daha iyidir tahmınımce ama ne kadar anlatsamda secımınızı yapmıssınız sıze kalmıs hayırlı olsun

Sensörü hakkında bilgi bulamadım xotran daha iyidir tahmınımce ama ne kadar anlatsamda secımınızı yapmıssınız sıze kalmıs hayırlı olsun

Tşkler galiba xotran alacağım her gün kararim değişiyor drag Click yapmasını istiyordum xotranda yapılmıyor ama fiyatı da uygun ve iyi özellikleri varmış bir türlü karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…