Performax Xotran mouse alınır mı?

r0tz

Hectopat
Corsair Katar Pro kullanıyorum ve sensörleri Xotran ile aynıymış sanırsam. Alınır mı?

Corsair Katar Pro kullanıyorum ve sensörleri xotran ile aynıymış sanırsam. Alınır mı?

Bende de xadran var hocam para biriktirip daha iyi bir şey alın bence.

Bende de xadran var hocam para biriktirip daha iyi bir şey alın bence.

Hocam scroll bozulduğu için şu anlık idarelik bir şeyler arıyorum. Xotran'da ucuz ve aynı sensöre sahip olduğu için alınır mı diye foruma danışmak istedim.

Düşük bütçede çok iyi bir fare fakat zaten Katar Pro kullanıyorsanız değiştirmeniz için bir neden yok. Arızalandıysa ve bütçeniz kısıtlıysa alabilirsiniz.

Hocam scroll bozulduğu için şu anlık idarelik bir şeyler arıyorum. Xotran'da ucuz ve aynı sensöre sahip olduğu için alınır mı diye foruma danışmak istedim.

Anladım hocam.

Düşük bütçede çok iyi bir fare fakat zaten Katar Pro kullanıyorsanız değiştirmeniz için bir neden yok. Arızalandıysa ve bütçeniz kısıtlıysa alabilirsiniz.

Aynı sensörleri kullanıyorsa neden bu kadar ucuz hocam?

Öyleyse idarelik alabilirsiniz. Malzeme kalitesi düşük gelecektir doğal olarak, onun haricinde çok bir eksisi yok.

Aynı sensörleri kullanıyorsa neden bu kadar ucuz hocam?
Fareler sadece sensörden ibaret değil. Malzemesi, switchleri, kaydırma tekerleği, alt işlemcileri gibi bir sürü değişkeni var.

Hocam Xotran'ın IPS, hızlanma ve yenileme hızlarına nasıl bakabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…