Elektronik Performax Xotran RGB Mouse 99 TL

Logosunda olan ışık dahil olmak üzere kapatılıyor mu veya renk değişiyor mu acaba

Logosunda olan ışık dahil olmak üzere kapatılıyor mu veya renk değişiyor mu acaba
Yazılımı üzerinden yapılabiliyor. Ben baktım biraz, gerçekten bu fiyata makro tuşlu, bu kadar kaliteli sensörü olan, yazılımı olan bir mouse almak mümkün değil. Şu ana kadar daha iyi fiyatlı bir mouse görmemiştim. Malzeme kalitesini gelince görücez.

Aldım yedekte dursun diye baya iyiymiş fiyatı çerez parası.

Ürünün tek artısı sensör. Max 100TL bütçeniz varsa alınır.

Son düzenleme:
Başka nasıl -'leri var ve bundan daha iyi denilebilecek mouselar kaç tl? Ona göre hemen alıcam.

Yardımcı olur musunuz arkadaşlar @550519 @293735
Marka kötü, plastiğinin vs kaliteli olacağını zannetmiyorum. Onboard memory olacağını da zannetmiyorum fakat neticede 100TL yani 2.el bir şey almak istemiyorsan alınır. 100TL ye de 2. el bir şey bulamazsın gerçi. Bütçeyi yükseltmek zorunda kalırsın.

Çok oyun oynayan biri değilim, zamanında bit pazarından aldığım mouse var onu kullanıyorum. Bana daha iyi gelecektir bu mouse, alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…