J Johnwick1453 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 14 11 Ağustos 2023 #1 N11.com'dan aldığım Performax xotran farenin sol tuş sert basıyor. Sağ tuş yumuşak basıyor. Bu normal mi?
N11.com'dan aldığım Performax xotran farenin sol tuş sert basıyor. Sağ tuş yumuşak basıyor. Bu normal mi?
Buğra's Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 2.041 Makaleler 3 Çözümler 7 11 Ağustos 2023 #2 İçini açıp tape modding yapın hocam. Ben de benim Pulsar X2'ya yaptım. Sertliğini, pre-travelını ayarlayabiliyorsun.
İçini açıp tape modding yapın hocam. Ben de benim Pulsar X2'ya yaptım. Sertliğini, pre-travelını ayarlayabiliyorsun.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.149 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #3 Johnwick1453 dedi: N11.com'dan aldığım Performax xotran farenin sol tuş sert basıyor. Sağ tuş yumuşak basıyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Gizli tuşu kastediyorsanız basması biraz zor, normal.
Johnwick1453 dedi: N11.com'dan aldığım Performax xotran farenin sol tuş sert basıyor. Sağ tuş yumuşak basıyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Gizli tuşu kastediyorsanız basması biraz zor, normal.
J Johnwick1453 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 14 11 Ağustos 2023 #4 ElderAssassin dedi: Gizli tuşu kastediyorsanız basması biraz zor, normal. Genişletmek için tıkla... Gizli değil normal sol tık hocam. Yeni geldi mouse garipsedim böyle olunca. Buğra's dedi: İçini açıp tape modding yapın hocam. Ben de benim Pulsar X2'ya yaptım. Sertliğini, pre-travelını ayarlayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu durum Mouse'larda normal midir?
ElderAssassin dedi: Gizli tuşu kastediyorsanız basması biraz zor, normal. Genişletmek için tıkla... Gizli değil normal sol tık hocam. Yeni geldi mouse garipsedim böyle olunca. Buğra's dedi: İçini açıp tape modding yapın hocam. Ben de benim Pulsar X2'ya yaptım. Sertliğini, pre-travelını ayarlayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu durum Mouse'larda normal midir?
Buğra's Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 2.041 Makaleler 3 Çözümler 7 11 Ağustos 2023 #5 Johnwick1453 dedi: Gizli değil normal sol tık hocam. Yeni geldi mouse garipsedim böyle olunca. Hocam peki bu durum Mouse'larda normal midir? Genişletmek için tıkla... Kalite kontrol dedikleri muhabbet hocam. Eğer kliklerde çok ağır fark yoksa dediğim modlamayı yapabilirsiniz.
Johnwick1453 dedi: Gizli değil normal sol tık hocam. Yeni geldi mouse garipsedim böyle olunca. Hocam peki bu durum Mouse'larda normal midir? Genişletmek için tıkla... Kalite kontrol dedikleri muhabbet hocam. Eğer kliklerde çok ağır fark yoksa dediğim modlamayı yapabilirsiniz.
C Celeron433 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Sistem Özellikleri B450-A PRO MAX AMD RYZEN R5 5600 AMD RX 460 2 GB 8 + 8 GB 3600 MHZ RAM Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #6 Johnwick1453 dedi: N11.com'dan aldığım Performax xotran farenin sol tuş sert basıyor. Sağ tuş yumuşak basıyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... İlk kullanımda ben de fark etmiştim gerçekten öyle. Sesleri bile farklı çıkıyor tıklamada. Genel olarak daha sert olmalıydı tuşlar.
Johnwick1453 dedi: N11.com'dan aldığım Performax xotran farenin sol tuş sert basıyor. Sağ tuş yumuşak basıyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... İlk kullanımda ben de fark etmiştim gerçekten öyle. Sesleri bile farklı çıkıyor tıklamada. Genel olarak daha sert olmalıydı tuşlar.
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 3 Eylül 2023 #7 Johnwick1453 dedi: N11.com'dan aldığım Performax xotran farenin sol tuş sert basıyor. Sağ tuş yumuşak basıyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderin hocam ugrasmayın swich değişmesi gerek Omron 20M kronik problem.
Johnwick1453 dedi: N11.com'dan aldığım Performax xotran farenin sol tuş sert basıyor. Sağ tuş yumuşak basıyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderin hocam ugrasmayın swich değişmesi gerek Omron 20M kronik problem.
C Celeron433 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Sistem Özellikleri B450-A PRO MAX AMD RYZEN R5 5600 AMD RX 460 2 GB 8 + 8 GB 3600 MHZ RAM Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #8 BirForumcuKişi dedi: Garantiye gönderin hocam ugrasmayın swich değişmesi gerek Omron 20M kronik problem. Genişletmek için tıkla... Bir süre kullandıktan sonra mı ortaya çıkıyor bahsettiğiniz kronik problem, başta hissettiriyor mu?
BirForumcuKişi dedi: Garantiye gönderin hocam ugrasmayın swich değişmesi gerek Omron 20M kronik problem. Genişletmek için tıkla... Bir süre kullandıktan sonra mı ortaya çıkıyor bahsettiğiniz kronik problem, başta hissettiriyor mu?
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 3 Eylül 2023 #9 Celeron433 dedi: Bir süre kullandıktan sonra mı ortaya çıkıyor bahsettiğiniz kronik problem, başta hissettiriyor mu? Genişletmek için tıkla... Sizin nasıl kulandıgnızda bağlı olabilir mesela mouse tak tak basarsanız olması normaldir ama geneldede böyle porbolem oluyor ürünü garantisi var garantide swich değiştirriler.
Celeron433 dedi: Bir süre kullandıktan sonra mı ortaya çıkıyor bahsettiğiniz kronik problem, başta hissettiriyor mu? Genişletmek için tıkla... Sizin nasıl kulandıgnızda bağlı olabilir mesela mouse tak tak basarsanız olması normaldir ama geneldede böyle porbolem oluyor ürünü garantisi var garantide swich değiştirriler.
C Celeron433 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Sistem Özellikleri B450-A PRO MAX AMD RYZEN R5 5600 AMD RX 460 2 GB 8 + 8 GB 3600 MHZ RAM Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #10 Sakin kullanırım genelde, ilk kullanımda bir farklılık sezmiştim zaten. Rahatsız edecek dereceye ulaşırsa göndereyim garantiye, teşekkürler.
Sakin kullanırım genelde, ilk kullanımda bir farklılık sezmiştim zaten. Rahatsız edecek dereceye ulaşırsa göndereyim garantiye, teşekkürler.