enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.892 Çözümler 15 18 Ağustos 2023 #1 Merhaba, Performax xotran mouse satın aldım ve bugün elime ulaştı. Sol Click'e çok hızlı bastığım zaman yay sesine benzer bir ses çıkıyor, normal mi? Moderatörler yine yapacağını yapmış, teşekkürler.
Merhaba, Performax xotran mouse satın aldım ve bugün elime ulaştı. Sol Click'e çok hızlı bastığım zaman yay sesine benzer bir ses çıkıyor, normal mi? Moderatörler yine yapacağını yapmış, teşekkürler.
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 18 Ağustos 2023 #2 enzyyx dedi: Merhaba, Performax xotran mouse satın aldım ve bugün elime ulaştı. Sol Click'e çok hızlı bastığım zaman yay sesine benzer bir ses çıkıyor, normal mi? Moderatörler yine yapacağını yapmış, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Anormal mi? Çok fazla ve endişe edici veya rahatsız edici bir ses çıkmıyorsa bir sorun yok.
enzyyx dedi: Merhaba, Performax xotran mouse satın aldım ve bugün elime ulaştı. Sol Click'e çok hızlı bastığım zaman yay sesine benzer bir ses çıkıyor, normal mi? Moderatörler yine yapacağını yapmış, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Anormal mi? Çok fazla ve endişe edici veya rahatsız edici bir ses çıkmıyorsa bir sorun yok.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.892 Çözümler 15 18 Ağustos 2023 #3 darkinbox dedi: Anormal mi? Çok fazla ve endişe edici veya rahatsız edici bir ses çıkmıyorsa bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Daha önce böyle bir ses ile karşılaşmamıştım, o yüzden sorma gereği duydum.
darkinbox dedi: Anormal mi? Çok fazla ve endişe edici veya rahatsız edici bir ses çıkmıyorsa bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Daha önce böyle bir ses ile karşılaşmamıştım, o yüzden sorma gereği duydum.