Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar, sizce aman aman bir fark var mı Xotran ve Prime mouse arasında, yani hangisi daha mantıklıdır? Uygun fiyata Xotran almak daha iyi değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2023
Arkadaşlar, sizce aman aman bir fark var mı Xotran ve Prime mouse arasında, yani hangisi daha mantıklıdır? Uygun fiyata Xotran almak daha iyi değil mi?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #2 Xotran tam anlamıyla F/P ürünü. Hatta daha üst bütçedeki çoğu fareye de taş çıkartır cinsten.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 22 Kasım 2023 #3 Prime dediğiniz, Steelseries Prime mı? Ondan bahsediyor iseniz, Prime alın bence. Çok daha avantajlı, yazılım vb. E yani sağlamlık açısından var fark.
Prime dediğiniz, Steelseries Prime mı? Ondan bahsediyor iseniz, Prime alın bence. Çok daha avantajlı, yazılım vb. E yani sağlamlık açısından var fark.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.223 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 22 Kasım 2023 #4 Xotran kullanıyorum 3 aydır gayet iyi bir mouse. Fiyatı için söyleyecek bir şey yok düşük bütçeye kesinlikle tavsiye ederim. Yazılım konusunda çok da bir şey diyemem zaten bir kez ince ayar yapıp bir daha bakmadım uygulamaya.
Xotran kullanıyorum 3 aydır gayet iyi bir mouse. Fiyatı için söyleyecek bir şey yok düşük bütçeye kesinlikle tavsiye ederim. Yazılım konusunda çok da bir şey diyemem zaten bir kez ince ayar yapıp bir daha bakmadım uygulamaya.