Ben Bloody A90 yaklaşık 1.5 sene gibi kullandım. Kaitesi çok kötü ve tırtıkları soyulmaya başladı, ama drag click iyi yapılıyor ama sırf bunun için almam. Glorious Model 0 öneririm.
Ben Bloody A90 yaklaşık 1.5 sene gibi kullandım. Kaitesi çok kötü ve tırtıkları soyulmaya başladı, ama drag click iyi yapılıyor ama sırf bunun için almam. Glorious Model 0 öneririm.
Ben Bloody A90 yaklaşık 1.5 sene gibi kullandım. Kaitesi çok kötü ve tırtıkları soyulmaya başladı, ama drag Click iyi yapılıyor ama sırf bunun için almam. Glorious model 0 öneririm.
Ben Bloody A90 yaklaşık 1.5 sene gibi kullandım. Kaitesi çok kötü ve tırtıkları soyulmaya başladı, ama drag Click iyi yapılıyor ama sırf bunun için almam. Glorious Model 0 öneririm.
Delux M800 varken o fiyata o model pek önerilecek bir model değil. Gecikme değeri daha iyi bir model için de Razer DeathAdder V2 modeline bakabilirsin.
Delux M800 varken o fiyata o model pek önerilecek bir model değil. Gecikme değeri daha iyi bir model için de Razer DeathAdder V2 modeline bakabilirsin.