Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 12 Eylül 2022 #1 Saçıma perma yaptım ama en ufak bir şeyde bozulur diye korkuyorum. Mesela kulaklık takınca permaya bir zararı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2022
Saçıma perma yaptım ama en ufak bir şeyde bozulur diye korkuyorum. Mesela kulaklık takınca permaya bir zararı olur mu?
Gucccuk gurbaaaa Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 542 Çözümler 1 12 Eylül 2022 #2 Kriontex dedi: Saçıma perma yaptım ama en ufak bir şeyde bozulur diye korkuyorum. Mesela kulaklık takınca permaya bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Düz olsa bozulurdu da elini saçına at salla saçını düzelir.
Kriontex dedi: Saçıma perma yaptım ama en ufak bir şeyde bozulur diye korkuyorum. Mesela kulaklık takınca permaya bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Düz olsa bozulurdu da elini saçına at salla saçını düzelir.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2022 #3 Hayır ben yaptırmıştım sonra saçımı tarayıp düzelttim hoşuma gitmedi diye yıkayınca geri eski haline döndü saçım.
Hayır ben yaptırmıştım sonra saçımı tarayıp düzelttim hoşuma gitmedi diye yıkayınca geri eski haline döndü saçım.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 13 Eylül 2022 #4 Kriontex dedi: Saçıma perma yaptım ama en ufak bir şeyde bozulur diye korkuyorum. Mesela kulaklık takınca permaya bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey olmaz adam gibi perma yaptırdıysanız. Pardon pardon saçıma perma yaptım derken? Siz kendinize perma yapamazsınız.
Kriontex dedi: Saçıma perma yaptım ama en ufak bir şeyde bozulur diye korkuyorum. Mesela kulaklık takınca permaya bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey olmaz adam gibi perma yaptırdıysanız. Pardon pardon saçıma perma yaptım derken? Siz kendinize perma yapamazsınız.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2022 #5 Silinen üye dedi: Hiçbir şey olmaz adam gibi perma yaptırdıysanız. Pardon pardon saçıma perma yaptım derken? Siz kendinize perma yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Mesajımı beğenmeme sebebiniz nedir?
Silinen üye dedi: Hiçbir şey olmaz adam gibi perma yaptırdıysanız. Pardon pardon saçıma perma yaptım derken? Siz kendinize perma yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Mesajımı beğenmeme sebebiniz nedir?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 14 Eylül 2022 #6 YigitXS dedi: Mesajımı beğenmeme sebebiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bir permanın bir günde ve saçı yıkayarak bozulma imkanı yok. Evde vigo ve köpük kullanarak saç kıvırcık yapılabilir ama bu perma olmaz.
YigitXS dedi: Mesajımı beğenmeme sebebiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bir permanın bir günde ve saçı yıkayarak bozulma imkanı yok. Evde vigo ve köpük kullanarak saç kıvırcık yapılabilir ama bu perma olmaz.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2022 #7 Silinen üye dedi: Bir permanın bir günde ve saçı yıkayarak bozulma imkanı yok. Evde Vigo ve köpük kullanarak saç kıvırcık yapılabilir ama bu perma olmaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız ben perma yaptırdım sonra gözüme kötü geldi tarak ve saç kurutma makinesi ile geri düzleştirdim sonraki gün saçımı yıkayınca saçım tekrar kıvırcık oldu.
Silinen üye dedi: Bir permanın bir günde ve saçı yıkayarak bozulma imkanı yok. Evde Vigo ve köpük kullanarak saç kıvırcık yapılabilir ama bu perma olmaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız ben perma yaptırdım sonra gözüme kötü geldi tarak ve saç kurutma makinesi ile geri düzleştirdim sonraki gün saçımı yıkayınca saçım tekrar kıvırcık oldu.