berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #1 1 saat önce perma yaptirdim ve cok kotu oldu hiç begenmedim. Ben bunu nasıl duzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2024
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.311 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2024 #2 Üçe vurup baştan uzatacaksın ya da etkisi geçene kadar bekleyeceksin. Sevmeye falan çalış ne bileyim. Kendini güzel olduğuna inandır.
Üçe vurup baştan uzatacaksın ya da etkisi geçene kadar bekleyeceksin. Sevmeye falan çalış ne bileyim. Kendini güzel olduğuna inandır.
S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #3 berke_yldzzz dedi: 1 saat önce perma yaptirdim ve cok kotu oldu hiç begenmedim. Ben bunu nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Zaten herkesin perma yapmasını anlamıyorum keşke yüz hatlarına uygun yapsaydın dostum tarzını.
berke_yldzzz dedi: 1 saat önce perma yaptirdim ve cok kotu oldu hiç begenmedim. Ben bunu nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Zaten herkesin perma yapmasını anlamıyorum keşke yüz hatlarına uygun yapsaydın dostum tarzını.
Crowzz1903 Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 28 Eylül 2024 #4 berke_yldzzz dedi: 1 saat önce perma yaptirdim ve cok kotu oldu hiç begenmedim. Ben bunu nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam internette birkaç yere baktım sizin gibi yaşayan birisi daha varmış düzleştirirseniz daha kötü olur diyorlar sanırım tek çaresi 3e vurmak.
berke_yldzzz dedi: 1 saat önce perma yaptirdim ve cok kotu oldu hiç begenmedim. Ben bunu nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam internette birkaç yere baktım sizin gibi yaşayan birisi daha varmış düzleştirirseniz daha kötü olur diyorlar sanırım tek çaresi 3e vurmak.
berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #5 Crowzz1903 dedi: Hocam internette birkaç yere baktım sizin gibi yaşayan birisi daha varmış düzleştirirseniz daha kötü olur diyorlar sanırım tek çaresi 3E vurmak. Genişletmek için tıkla... Yeni yaptirdim ilk 6 saat yikama dediler yikasam tarak vursam saç duzlestirici ile duzlestirsem olmaz mı? Katy Perry dedi: Üçe vurup baştan uzatacaksın ya da etkisi geçene kadar bekleyeceksin. Sevmeye falan çalış ne bileyim. Kendini güzel olduğuna inandır. Genişletmek için tıkla... Adam bir krem gosterdi bunu kullanmazsan 1 haftada gider dedi.
Crowzz1903 dedi: Hocam internette birkaç yere baktım sizin gibi yaşayan birisi daha varmış düzleştirirseniz daha kötü olur diyorlar sanırım tek çaresi 3E vurmak. Genişletmek için tıkla... Yeni yaptirdim ilk 6 saat yikama dediler yikasam tarak vursam saç duzlestirici ile duzlestirsem olmaz mı? Katy Perry dedi: Üçe vurup baştan uzatacaksın ya da etkisi geçene kadar bekleyeceksin. Sevmeye falan çalış ne bileyim. Kendini güzel olduğuna inandır. Genişletmek için tıkla... Adam bir krem gosterdi bunu kullanmazsan 1 haftada gider dedi.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.311 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2024 #6 berke_yldzzz dedi: Adam bir krem gosterdi bunu kullanmazsan 1 haftada gider dedi. Genişletmek için tıkla... Kremi o adam satıyordur muhtemelen de neyse. Yani pek bilmiyorum 6 ay kadar kalıyor diyorlar. Keşke pişman olacağınız bir şeye kalkışmasaydınız.
berke_yldzzz dedi: Adam bir krem gosterdi bunu kullanmazsan 1 haftada gider dedi. Genişletmek için tıkla... Kremi o adam satıyordur muhtemelen de neyse. Yani pek bilmiyorum 6 ay kadar kalıyor diyorlar. Keşke pişman olacağınız bir şeye kalkışmasaydınız.
Crowzz1903 Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 28 Eylül 2024 #7 berke_yldzzz dedi: Yeni yaptirdim ilk 6 saat yikama dediler yikasam tarak vursam saç duzlestirici ile duzlestirsem olmaz mı? Adam bir krem gosterdi bunu kullanmazsan 1 haftada gider dedi. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz yıkama ama kremi kullanma geçer o zaman ya da kremi parayla satmak için demiştir kremi bir atsanız fotoğrafını.
berke_yldzzz dedi: Yeni yaptirdim ilk 6 saat yikama dediler yikasam tarak vursam saç duzlestirici ile duzlestirsem olmaz mı? Adam bir krem gosterdi bunu kullanmazsan 1 haftada gider dedi. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz yıkama ama kremi kullanma geçer o zaman ya da kremi parayla satmak için demiştir kremi bir atsanız fotoğrafını.
berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #8 Crowzz1903 dedi: Ne olur ne olmaz yıkama ama kremi kullanma geçer o zaman ya da kremi parayla satmak için demiştir kremi bir atsanız fotoğrafını. Genişletmek için tıkla... Hocam Gratis'den gösterdi ben saçlarımı yıkadım tarak vurdum fon cektim her seyi yaptım şu an hafif kıvırcık ama cok büyük bir sorunum var saç diplerim elimi değdiğimde cok acıyor yıkayınca da.
Crowzz1903 dedi: Ne olur ne olmaz yıkama ama kremi kullanma geçer o zaman ya da kremi parayla satmak için demiştir kremi bir atsanız fotoğrafını. Genişletmek için tıkla... Hocam Gratis'den gösterdi ben saçlarımı yıkadım tarak vurdum fon cektim her seyi yaptım şu an hafif kıvırcık ama cok büyük bir sorunum var saç diplerim elimi değdiğimde cok acıyor yıkayınca da.