Permanın saçta tutmaması

NeoZet001

Megapat
Merhabalar arkadaşlarım ben kendim perma yaptırma kararı aldım bir kuaför bulup gittim lüks bir yer. İlk yaptırdığım perma tutmadı saçım bukleleşmedi dağınık bir şey oldu ve gittik ikincisini yaptık gene aynısı olmaya başladı. Kıvırcık buklelerden ziyade dağınık gibi saçım. Adam saçın kaldırmamış diyor bu ne demek? Ne yapmalıyım yanlış mı bakıyorum saçıma tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçının dökülmediğine dua etmelisin bence. Saçı dökülen biri olarak önermediler bana yoksa ben de yapacaktım. Hangi tarz saç modeliniz var?

Saçının dökülmediğine dua etmelisin bence. Saçı dökülen biri olarak önermediler bana yoksa ben de yapacaktım. Hangi tarz saç modeliniz var?

Kuafor köpükleyip denememi önerdi şu an deniyorum ama sonucu daha bilmiyorum saçım düz ile dalgalı arasında çok fazla dalgalı değil bukle bukle değil ama hafif dalgalı saç genetiğimde cok dökülme gibi bir şey yok hızlı uzayan genel olarak uzun kalan bir saç türüm var daha önce boyamışlığımda oldu ama bu konuda bilgisizim.
Biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı