Permütasyon-Kombinasyon yapamayan birisi olasılık yapabilir mi?

Olasılık için permo kombi şartsa bunlara çalışmak yerine olasılığa hiç çalışmamayı tercih ederim.

1 hafta başına oturup güzelce konuyu öğrenip soruları çözersen hiçbirşeyciğin kalmaz.

Olasılık için permo kombi şartsa bunlara çalışmak yerine olasılığa hiç çalışmamayı tercih ederim.

Hocam permütasyon ve kombinasyon formülünü bir kağıda yazıp belli bir süre boyunca oradan bakarak soruları çözün. Bir süre sonra çok kolay gelmeye başlayacak. Fonksiyonların yanında bir hiç bu konular.

1 hafta başına oturup güzelce konuyu öğrenip soruları çözersen hiçbirşeyciğin kalmaz.

Matematik böyle bir şey değil. Sözel ders olsa tamam ama matematikte mantığı kavrayamıyorsan 1 ay çalış yine olmuyor. Sayısal zeka ile alakalı.

Matematik böyle bir şey değil. Sözel ders olsa tamam ama matematikte mantığı kavrayamıyorsan 1 ay çalış yine olmuyor. Sayısal zeka ile alakalı.

Permütasyon ve kombinasyon çok kavrama soruları değil neredeyse bilgi soruları geometri gibi nereden dik indireceğini nereye açı yazacağını bilmen gerekmez.

Permütasyon ve kombinasyonun formüllerini biliyorum zaten onlar çok basit sadece kombinasyonlu ve permütasyonlu soruları yapamıyorum. Şu 8 kişiden şu kadarı seçilecek bu kadarı aynı sırada olacak şu kadarı asansöre binerken bu kadarı binmeyecek bilmem ne. Yoksa P(5, 2) veya C(7, 5) Bunları yapıyorum.

Şu devirde matematik bilmeden bir şey olmak imkansıza yakın. Baban zenginse o ayrı.

Permütasyon ve kombinasyon çok kavrama soruları değil neredeyse bilgi soruları geometri gibi nereden dik indireceğini nereye açı yazacağını bilmen gerekmez.

Mete klavyeyi sipariş ettin mi?

Şu devirde matematik bilmeden bir şey olmak imkansıza yakın. Baban zenginse o ayrı.

Mete klavyeyi sipariş ettin mi?

Etmedim daha araştırıyorum yarın akşam bitiyor indirim

Olasılıkta zaten permütasyon ve kombinasyon kullanılıyor. Senin dediğin alfabeyi bilmeden yazı yazabilir miyim gibi bir şey. Lisede kolay ama takılacak bir konu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…