Perşembe günü yoklama alınır mı?

Eyüp Mortal

Decapat
Daha fazla  
27 gün devamsızlığım var. Pazartesi, salı, çarşamba kadar vaktim var. Perşembe yoklama alınır mı? Raporlu 19, normal 8.

Hayır, son devamsızlıklar Çarşamba günü işleniyor ve ardından sistem kapanıyor.

27 gün devamsızlığım var. Pazartesi, salı, çarşamba kadar vaktim var. Perşembe yoklama alınır mı? Raporlu 19, normal 8.

Çarşamba günü yanlış bilmiyorsam e-Okul'a veri girilemiyor sistem kapanıyor. O yüzden perşembe yok yazılmazsın gerekirse müdür yardımcınızla konuşup sorabilirsin insansa cevap verebilir.

Çarşamba günü yanlış bilmiyorsam e-Okul'a veri girilemiyor sistem kapanıyor. O yüzden perşembe yok yazılmazsın gerekirse müdür yardımcınızla konuşup sorabilirsin insansa cevap verebilir.
Çarşamba günü açık oluyor, sistem gece kapanıyor.

Bende onu kastetmiştim pardon yazmamışım.

Benim son 1 gün hakkım kaldı izin yazdırmaya giden bir arkadaşıma müdür yardımcısı son haftaya izin vermemiş yoklama alınmayacak diye bir de bu haftaki yoklamalar hep bir gün sonra girildi pazartesi yok yazıldıysamda yarın öğreneceğim sıkıntı olur mu sizce 10. sınıf.

Her ne kadar sorun olacağını düşünmesem de benim ağzımla olmuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…