Persi0.sys dosyasını silmek sorun çıkarır mı?

Daha fazla  
Aslında her şey deepfreeze programını durdurup yeni program yükleyeyim derken C sürücüsündeki "persi0.sym" dosyasını fark etmemle başladı. daha önce yüklemiş olduğum bir programın kalıntısıdır diyerek düşünüp silmeye çalıştım ama ne yazık ki olmadı. sistem bileşenleri tarafından kullanılıyor gibisinden bir yazı çıktı yanlışlıkla üstüne tıkladım. Açmaya çalıştığınız dosya PC'ye zarar verebilir ve sistem parçalarını değiştirip kullanılamaz hale getirebilir diye yazı çıktı. ben tabii daha da gerildim ve dosyayı hangi yöntem ile açmam gerektiğini sordu, not kağıdı resimler vs vardı açmaktan vazgeçtim bir altında bulanan not kağıdı gibi bir dosya vardı onu silebildim sadece nette biraz araştırdığımda bunun aslında deepfreeze ayır olduğunu sonradan fark ettim. PCdeki programları deneme amaçlı silip tekrar programı başlattım sildiklerim geri geldi şimdi sorum şu:

İleriye dönük o not kağıdını silmiş olmam sorun yaratır mı? Çünkü sıradan içinde herhangi bir yazı mi vardı gerekli miydi bilmiyorum içine bakmadım hiç açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deep freez diyorlar ama emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…