8 885904 Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 3 Şubat 2025 #1 PSP'si olanlar icin harika bir yama. Yamayi ceviren Kuzey Berat Osmanağaoğlu (Baritoto). YouTube sayfasi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yama yalnızca ana hikâye, yan hikâyeleri (sosyal ilişkileri) ve savaş diyaloglarını kapsamaktadır. Geri kalan kısmı İngilizcedir. Yamanin konusu Persona 3 Portable PC Türkçe Yama (Ana Hikâye + Yan Hikâyeler) | DonanımHaber Forum Yama yalnızca ana hikâye, yan hikâyeleri (sosyal ilişkileri) ve savaş diyaloglarını kapsamaktadır. Geri kalan kısmı İngilizcedir. Çeviren Kurulum data forum.donanimhaber.com Yamanin linkleri: Ingilizce dublajli P3PSPTR.zip drive.google.com Japonca dublajli Google Drive - Virus scan warning drive.usercontent.google.com
PSP'si olanlar icin harika bir yama. Yamayi ceviren Kuzey Berat Osmanağaoğlu (Baritoto). YouTube sayfasi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yama yalnızca ana hikâye, yan hikâyeleri (sosyal ilişkileri) ve savaş diyaloglarını kapsamaktadır. Geri kalan kısmı İngilizcedir. Yamanin konusu Persona 3 Portable PC Türkçe Yama (Ana Hikâye + Yan Hikâyeler) | DonanımHaber Forum Yama yalnızca ana hikâye, yan hikâyeleri (sosyal ilişkileri) ve savaş diyaloglarını kapsamaktadır. Geri kalan kısmı İngilizcedir. Çeviren Kurulum data forum.donanimhaber.com Yamanin linkleri: Ingilizce dublajli P3PSPTR.zip drive.google.com Japonca dublajli Google Drive - Virus scan warning drive.usercontent.google.com
8 885904 Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 3 Şubat 2025 #3 Kurtuluş Can Kunter dedi: Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Ben yapmadim. Yamayi konudaki arkadas yapti.
Kurtuluş Can Kunter dedi: Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Ben yapmadim. Yamayi konudaki arkadas yapti.
K klaswind Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #4 Oyun Persona alacağız vakit çöküyor hem PSP hem PC de yeni bir Persona edinden sonra oynamıyor.
8 885904 Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 15 Şubat 2025 #5 klaswind dedi: Oyun Persona alacağız vakit çöküyor hem PSP hem PC de yeni bir Persona edinden sonra oynamıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de oyle bir sorun yok. Oyun da bayagi ilerledim.
klaswind dedi: Oyun Persona alacağız vakit çöküyor hem PSP hem PC de yeni bir Persona edinden sonra oynamıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de oyle bir sorun yok. Oyun da bayagi ilerledim.
K klaswind Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #6 885904 dedi: Ben de oyle bir sorun yok. Oyun da bayagi ilerledim. Genişletmek için tıkla... Siz hangisi kulanıyorsunuz. 885904 dedi: Ben de oyle bir sorun yok. Oyun da bayagi ilerledim. Genişletmek için tıkla... Ben çözemedim hata çıkıyor PC de PSP de direk dönüyor.
885904 dedi: Ben de oyle bir sorun yok. Oyun da bayagi ilerledim. Genişletmek için tıkla... Siz hangisi kulanıyorsunuz. 885904 dedi: Ben de oyle bir sorun yok. Oyun da bayagi ilerledim. Genişletmek için tıkla... Ben çözemedim hata çıkıyor PC de PSP de direk dönüyor.
8 885904 Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 15 Şubat 2025 #7 klaswind dedi: Siz hangisi kulanıyorsunuz. Ben çözemedim hata çıkıyor PC de PSP de direk dönüyor. Eki Görüntüle 2424391 Genişletmek için tıkla... Ben PSP'de kullaniyorum.
klaswind dedi: Siz hangisi kulanıyorsunuz. Ben çözemedim hata çıkıyor PC de PSP de direk dönüyor. Eki Görüntüle 2424391 Genişletmek için tıkla... Ben PSP'de kullaniyorum.
K klaswind Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #8 885904 dedi: Ben PSP'de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Siz hangi ISO kulanıyorsunuz ben her ikisinde Persona almaya kısım de oyun çöküyor.
885904 dedi: Ben PSP'de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Siz hangi ISO kulanıyorsunuz ben her ikisinde Persona almaya kısım de oyun çöküyor.
8 885904 Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 15 Şubat 2025 #9 klaswind dedi: Siz hangi ISO kulanıyorsunuz ben her ikisinde Persona almaya kısım de oyun çöküyor. Genişletmek için tıkla... Ingilizce olani denedim sadece.
klaswind dedi: Siz hangi ISO kulanıyorsunuz ben her ikisinde Persona almaya kısım de oyun çöküyor. Genişletmek için tıkla... Ingilizce olani denedim sadece.
K klaswind Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #10 Ben her iki sürüm denedim aynı hatayı verdi bir türlü çözemedim sonra oyunu orijinal versiyon yükledim o kısmı geçtim.
Ben her iki sürüm denedim aynı hatayı verdi bir türlü çözemedim sonra oyunu orijinal versiyon yükledim o kısmı geçtim.