8 885904 Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 15 Şubat 2025 #11 klaswind dedi: Ben her iki sürüm denedim aynı hatayı verdi bir türlü çözemedim sonra oyunu orijinal versiyon yükledim o kısmı geçtim. Genişletmek için tıkla... Senin icin oyunu silip bir daha atayim. Denedikten sonra geri donecegim. klaswind dedi: Ben her iki sürüm denedim aynı hatayı verdi bir türlü çözemedim sonra oyunu orijinal versiyon yükledim o kısmı geçtim. Genişletmek için tıkla... Ben canli olarak PSP'de oynuyorum ve sorunsuz calisiyor su an. Persona secme yerini de gectim. Son düzenleme: 15 Şubat 2025
klaswind dedi: Ben her iki sürüm denedim aynı hatayı verdi bir türlü çözemedim sonra oyunu orijinal versiyon yükledim o kısmı geçtim. Genişletmek için tıkla... Senin icin oyunu silip bir daha atayim. Denedikten sonra geri donecegim. klaswind dedi: Ben her iki sürüm denedim aynı hatayı verdi bir türlü çözemedim sonra oyunu orijinal versiyon yükledim o kısmı geçtim. Genişletmek için tıkla... Ben canli olarak PSP'de oynuyorum ve sorunsuz calisiyor su an. Persona secme yerini de gectim.
K klaswind Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #12 885904 dedi: Senin icin oyunu silip bir daha atayim. Denedikten sonra geri donecegim. Ben canli olarak PSP'de oynuyorum ve sorunsuz calisiyor su an. Persona secme yerini de gectim. Genişletmek için tıkla... Anladım neden kaynaklanıyor bilmiyorum PSP E1003 nim var benim onda bir de PC de denedim.
885904 dedi: Senin icin oyunu silip bir daha atayim. Denedikten sonra geri donecegim. Ben canli olarak PSP'de oynuyorum ve sorunsuz calisiyor su an. Persona secme yerini de gectim. Genişletmek için tıkla... Anladım neden kaynaklanıyor bilmiyorum PSP E1003 nim var benim onda bir de PC de denedim.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.239 Çözümler 86 15 Şubat 2025 #13 klaswind dedi: Anladım neden kaynaklanıyor bilmiyorum PSP E1003 nim var benim onda bir de PC de denedim. Genişletmek için tıkla... 885904 dedi: Senin icin oyunu silip bir daha atayim. Denedikten sonra geri donecegim. Ben canli olarak PSP'de oynuyorum ve sorunsuz calisiyor su an. Persona secme yerini de gectim. Genişletmek için tıkla... Hangi yerden ISO'yu indirdiniz? Ipucu da verin. @klaswind arkadasimiz oradan indirip denesin. ISO'lar farkli olabilir.
klaswind dedi: Anladım neden kaynaklanıyor bilmiyorum PSP E1003 nim var benim onda bir de PC de denedim. Genişletmek için tıkla... 885904 dedi: Senin icin oyunu silip bir daha atayim. Denedikten sonra geri donecegim. Ben canli olarak PSP'de oynuyorum ve sorunsuz calisiyor su an. Persona secme yerini de gectim. Genişletmek için tıkla... Hangi yerden ISO'yu indirdiniz? Ipucu da verin. @klaswind arkadasimiz oradan indirip denesin. ISO'lar farkli olabilir.
K klaswind Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #14 Hououin Kyouma dedi: Hangi yerden ISO'yu indirdiniz? Ipucu da verin. @klaswind arkadasimiz oradan indirip denesin. ISO'lar farkli olabilir. Genişletmek için tıkla... Buradaki Google Drive linkten.
Hououin Kyouma dedi: Hangi yerden ISO'yu indirdiniz? Ipucu da verin. @klaswind arkadasimiz oradan indirip denesin. ISO'lar farkli olabilir. Genişletmek için tıkla... Buradaki Google Drive linkten.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.239 Çözümler 86 15 Şubat 2025 #15 klaswind dedi: Buradaki Google Drive linkten. Genişletmek için tıkla... Linklere bakmamistim. Sadece yamasini indiriyorsunuz saniyordum.
klaswind dedi: Buradaki Google Drive linkten. Genişletmek için tıkla... Linklere bakmamistim. Sadece yamasini indiriyorsunuz saniyordum.
K klaswind Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #16 Hououin Kyouma dedi: Linklere bakmamistim. Sadece yamasini indiriyorsunuz saniyordum. Genişletmek için tıkla... Yok linkler sağlam onda sıkıntı yok. 885904 dedi: Senin icin oyunu silip bir daha atayim. Denedikten sonra geri donecegim. Ben canli olarak PSP'de oynuyorum ve sorunsuz calisiyor su an. Persona secme yerini de gectim. Genişletmek için tıkla... Telefonumda bile denedim aynı yerde çöküyor. Son düzenleme: 15 Şubat 2025
Hououin Kyouma dedi: Linklere bakmamistim. Sadece yamasini indiriyorsunuz saniyordum. Genişletmek için tıkla... Yok linkler sağlam onda sıkıntı yok. 885904 dedi: Senin icin oyunu silip bir daha atayim. Denedikten sonra geri donecegim. Ben canli olarak PSP'de oynuyorum ve sorunsuz calisiyor su an. Persona secme yerini de gectim. Genişletmek için tıkla... Telefonumda bile denedim aynı yerde çöküyor.
8 885904 Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 15 Şubat 2025 #17 Hououin Kyouma dedi: Hangi yerden ISO'yu indirdiniz? Ipucu da verin. @klaswind arkadasimiz oradan indirip denesin. ISO'lar farkli olabilir. Genişletmek için tıkla... Konunun başında paylaştığım yerden indirdim ben.
Hououin Kyouma dedi: Hangi yerden ISO'yu indirdiniz? Ipucu da verin. @klaswind arkadasimiz oradan indirip denesin. ISO'lar farkli olabilir. Genişletmek için tıkla... Konunun başında paylaştığım yerden indirdim ben.
K klaswind Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #18 885904 dedi: Konunun başında paylaştığım yerden indirdim ben. Genişletmek için tıkla... Bende aynı yerden indirdim sonra yama sahipden istedim oda aynı link atı.
885904 dedi: Konunun başında paylaştığım yerden indirdim ben. Genişletmek için tıkla... Bende aynı yerden indirdim sonra yama sahipden istedim oda aynı link atı.
8 885904 Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 15 Şubat 2025 #19 klaswind dedi: Bende aynı yerden indirdim sonra yama sahipden istedim oda aynı link atı. Genişletmek için tıkla... Onu da denediniz mi?
klaswind dedi: Bende aynı yerden indirdim sonra yama sahipden istedim oda aynı link atı. Genişletmek için tıkla... Onu da denediniz mi?
K klaswind Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #20 885904 dedi: Onu da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ayni link geldi.