Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.394 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Mart 2024 #11 roser137 dedi: Teşekkürler. Böyle GamePass'ta bedava olan oyunları nasıl tespit ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... XBDEALS Yukarıdaki siteyi takip edebilirsiniz. Xbox üzerinde olan her oyunun güncel olarak indirime girip girmediğini görebilirsiniz.
roser137 dedi: Teşekkürler. Böyle GamePass'ta bedava olan oyunları nasıl tespit ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... XBDEALS Yukarıdaki siteyi takip edebilirsiniz. Xbox üzerinde olan her oyunun güncel olarak indirime girip girmediğini görebilirsiniz.
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.934 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #12 Nyxa dedi: XBDEALS Yukarıdaki siteyi takip edebilirsiniz. Xbox üzerinde olan her oyunun güncel olarak indirime girip girmediğini görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Burada sadece Xbox cihazları için olanlar listeleniyor sanki PC indirimlerini göremedim.
Nyxa dedi: XBDEALS Yukarıdaki siteyi takip edebilirsiniz. Xbox üzerinde olan her oyunun güncel olarak indirime girip girmediğini görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Burada sadece Xbox cihazları için olanlar listeleniyor sanki PC indirimlerini göremedim.
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 20 Mart 2024 #13 roser137 dedi: Burada sadece Xbox cihazları için olanlar listeleniyor sanki PC indirimlerini göremedim. Genişletmek için tıkla... Ücretsizleri değil de indirimleri bulmak istiyorsan. Microsoft Store'a gir, oyunlar sekmesinin en altında promosyonlar tarzında başlık var. İndirimler orada yazıyor.
roser137 dedi: Burada sadece Xbox cihazları için olanlar listeleniyor sanki PC indirimlerini göremedim. Genişletmek için tıkla... Ücretsizleri değil de indirimleri bulmak istiyorsan. Microsoft Store'a gir, oyunlar sekmesinin en altında promosyonlar tarzında başlık var. İndirimler orada yazıyor.
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.394 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Mart 2024 #14 roser137 dedi: Burada sadece Xbox cihazları için olanlar listeleniyor sanki PC indirimlerini göremedim. Genişletmek için tıkla... PC için sanırım bakacağınız sadece Microsoft Store uygulaması.
roser137 dedi: Burada sadece Xbox cihazları için olanlar listeleniyor sanki PC indirimlerini göremedim. Genişletmek için tıkla... PC için sanırım bakacağınız sadece Microsoft Store uygulaması.
iftar1 Kilopat Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #15 Bu arada DLC'yi oynamak için Microsoft Store'den indirmeniz gerekiyor. Xbox uygulamasından yüklenmiyor nedense.
Bu arada DLC'yi oynamak için Microsoft Store'den indirmeniz gerekiyor. Xbox uygulamasından yüklenmiyor nedense.