Persona 5 İncelemesi

Şimdi asıl soruyu soruyorum; Oyunu mu oynamalıyım yoksa anime uyarlamasını mı izlemeliyim.
Oynu oyna tabiki anime uyarlamasına banlanacağımı bilmesem söverdim :/
Oynunu oynamak yemin ediyom bunu okumaktan kısa sürer

İfadeler: T21
Ben oyunu şarkısı sayesinde tanımıştım. Gayet güzel bence. Maşallah, klavyenize sağlık baya baya yazmışsınız.

Merhaba, Ahmet. Evet, ben de buradayım. Belki görmüşsündür.

Bende PS4 olmadığı için soruyorum, Royal versiyonunu oynadın mı? Oynadıysan nasıl farklılıklar var?
Üç ay sonrasından gelip cevap vereyim. Royal versiyonu ana oyunun sonuna 30 saat ekliyor ve oyundaki her şeyi elden geçiriyor. Yani yeni bosslar, yeni zindanlar ve yeni bir plotun yanında elde olan hikayeyi de bossları da zindanları da elden geçiriyor. Vakit geçirilebilecek yeni mekanlar ve mini gameler ekliyor. Ayrıca Yoshizawa gibi mükemmel bir karakteri de ekliyor ki o olmadan Persona 5 Royal'ın hikayesini düşünemiyorum. Ayrıca AKechi gibi karakterlere de derinlik ekliyor. Özetle ana oyunun çok çok daha üstüne koyuyor. Plotu da ben çok daha karanlık ve finali de daha duygusal buluyorum. Orijinal oyunun biraz fazla kolay kaçan son bossundan sonra bu oyundaki son boss da hem aşırı epik hem de çok iyi dizayn edilmiş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…