Persona 5 Royal alınır mı?

Persona 3 reload, bir J-RPG okulu olsaydı okulun en başarılı öğrencilerden biri olurdu. P5 Royal ise o okulun müdürü olurdu. Getir götürünü yapar demek bile az kalır. 350 liraya da bedava gibi neredeyse. Al geç hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Persona 5 Royal, Persona 3 Reload'a göre potansiyali boşa harcanmamış çok güzel oturtulmuş bir oyun 350 TL'ye kesinlikle değer. P3R'yi severek oynamışsanız P5R'yi daha da seveceksiniz.

Persona 5 Royal, Persona 3 Reload'a göre potansiyali boşa harcanmamış çok güzel oturtulmuş bir oyun 350 TL kesinlikle değer. Persona 3'ü severek oynamışsanız Persona 5 Royal'i daha da seveceksiniz.
Oyunu aldım 2 gün önce, ikinize de teşekkürler.

Bence alınır. Ayrıca serideki bana göre en iyi oyun olan Persona 4'ü oynamadıysanız mutlaka bakın.

Bence alınır. Ayrıca serideki bana göre en iyi oyun olan Persona 4'ü oynamadıysanız mutlaka bakın.
Umarım onun da yenilenmiş versiyonu gelir ve P3R gibi potansiyalini harcamazlar veya Türkçe çevirisini daha güzel yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…