En son Game Pass'te Persona 3 Reload oynadım, sevdim ve seriye girmek aklımdaydı. Bugün Xbox'ta 350 TL'ye düṣtüğünü gördüm ve muhtemelen alacağım, sizce değer mi ve uyguna seriden baṣka hangi oyunları onerirsiniz?
Persona 3 reload, bir J-RPG okulu olsaydı okulun en başarılı öğrencilerden biri olurdu. P5 Royal ise o okulun müdürü olurdu. Getir götürünü yapar demek bile az kalır. 350 liraya da bedava gibi neredeyse. Al geç hocam.
Persona 5 Royal, Persona 3 Reload'a göre potansiyali boşa harcanmamış çok güzel oturtulmuş bir oyun 350 TL'ye kesinlikle değer. P3R'yi severek oynamışsanız P5R'yi daha da seveceksiniz.
Persona 3 reload, bir J-RPG okulu olsaydı okulun en başarılı öğrencilerden biri olurdu. P5 Royal ise o okulun müdürü olurdu. Getir götürünü yapar demek bile az kalır. 350 liraya da bedava gibi neredeyse. Al geç hocam.
Persona 5 Royal, Persona 3 Reload'a göre potansiyali boşa harcanmamış çok güzel oturtulmuş bir oyun 350 TL kesinlikle değer. Persona 3'ü severek oynamışsanız Persona 5 Royal'i daha da seveceksiniz.