Persona 5 royal almaya değer mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar Persona 5 royal Steam'de %60 indirimle 23 dolara inmiş. Bugüne kadar adını çok duydum ancak nasıl bir oyun bilgim yok. Metacritic puanları, genel oyuncuların yorumları oyun inanılmaz iyi diyor. Size alınır mı? Oyun ne tarz bir oyundur. Oynayanlar beni biraz aydınlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası hiçbir oyun 700 TL etmez ben vermezdim açıkçası zaten bu oyun türüylede ilgim yok ama bu oyun türünü seviyorsanız bence alınır tabii.

Arkadaşlar Persona 5 royal Steam'de %60 indirimle 23 dolara inmiş. Bugüne kadar adını çok duydum ancak nasıl bir oyun bilgim yok. Metacritic puanları, genel oyuncuların yorumları oyun inanılmaz iyi diyor. Size alınır mı? Oyun ne tarz bir oyundur. Oynayanlar beni biraz aydınlatabilir mi?

Açıkçası bende almak istiyorum ama Türkçe yama olmadığı için bulaşmıyorum.

Açıkçası hiçbir oyun 700 TL etmez ben vermezdim açıkçası zaten bu oyun türüylede ilgim yok ama bu oyun türünü seviyorsanız bence alınır tabii.
700 lira açıkcası günümüzde para değil. Gidip de playstation mağazasındaki gibi 3 bin 4 bin lira verilmez ancak 700 liranın ben uygun olduğunu düşünüyorum. Tür hakkında bilgim yok ama bakalım biraz araştırayım. İlginç bir tür gerçekten

Açıkçası bende almak istiyorum ama Türkçe yama olmadığı için bulaşmıyorum.
Biraz videolarını izledim de oyunun ingilizcesi basit anlaşılır bir ingilizce. Benim ingilizcem iyidir oyunları yamaya gerek duymaksızın rahatlıkla anlarım sıkıntı yaşamam ama Elden Ringde büyük sıkıntı yaşamıştım. Anlamını bilmediğim çok kelime vardı dili ağır geldi. Bu oyununki öyle değil gibi yamasız bence oynanır.

Biraz videolarını izledim de oyunun İngilizcesi basit anlaşılır bir İngilizce. Benim İngilizcem iyidir oyunları yamaya gerek duymaksızın rahatlıkla anlarım sıkıntı yaşamam ama Elden Ringde büyük sıkıntı yaşamıştım. Anlamını bilmediğim çok kelime vardı dili ağır geldi. Bu oyununki öyle değil gibi yamasız bence oynanır.

Hocam İngilizcesi basit de oyun 100 saat olduğu için ister istemez baş ağrıtır o kadar uzun oyunu 100 saat oynamak.

Hocam İngilizcesi basit de oyun 100 saat olduğu için ister istemez baş ağrıtır o kadar uzun oyunu 100 saat oynamak.

O kadar çok Persona oyunu var ki. Kafa karıştırıyor. Biraz araştırdım hikayeleri birbirinden bağımsız istediğinizi oynayın demişler. Persona 5 royal ile başlayabilirsiniz daha yeni daha sevebileceğiniz bir konumda denmiş. Ben muhtemelen alacağım. Persona 5 ve dave the diver almayı düşünüyüroum. İnşallah severiz hayırlısı. Bu arada yakın zamanda Hi-Fi rush oynamıştım. Persona 5 aynı ona benziyor. Yani diyalog kısmı anlamında yoksa tür olarak tabii ki çok farklı ama diyalog sunumu çok benzer. Sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Bakalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı