Pervaneli duş başlığı alınır mı?

Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Yurtiçi Kargo- Operatör
Son zamanlarda reklamları bolca karşıma çıkan bu duş başlığını almayı düşünüyorum ama kararsızım. Bu konuda önerilerinize düşüncelerinize ihtiyacım var.

Bu konuda bilgisi deneyimi olan varsa yönlendirebilirse sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda reklamları bolca karşıma çıkan bu duş başlığını almayı düşünüyorum ama kararsızım. Bu konuda önerilerinize düşüncelerinize ihtiyacım var.

Boş bir ürün. Hava civa bana göre. Su tasarrufu vs. derken incecik su ile yıkanmak ızdırap.

Görüntü amaçlı pek bir şey değil ama Çin malı oldu için kararsızım hocam sağlıklımı o bile belli değil.

Siz siz olun E.C.a gibi kaliteli ürünlerden şaşmayın 2-3 ışık gösterecek diye sağlığınızın olmayın ama eğer duşta eğlenmek istiyorsanız şu geçirmez hoparlör öneririm. Ceza rap dinlerken hızlıca duş alıp çıkarsınız.

Siz siz olun E.C.a gibi kaliteli ürünlerden şaşmayın 2-3 ışık gösterecek diye sağlığınızın olmayın ama eğer duşta eğlenmek istiyorsanız şu geçirmez hoparlör öneririm. Ceza rap dinlerken hızlıca duş alıp çıkarsınız.
Banyoda TV izlemeden zevk alınmıyor bence, isteyen film izler; isteyen işini görür.

Banyoda TV izlemeden zevk alınmıyor bence, isteyen film izler; isteyen işini görür.
Dostum senin yorumun ile benim konum arasında bir bağ kuramadım.

Ben anlamadım ceza rap müzik derken amacımız eğlence değil normal insanlar gibi duş almak çok farklı kafalar yaşıyorsunuz :D

Boş bir ürün. Hava cıva bana göre. Su tasarrufu vs. derken incecik su ile yıkanmak ızdırap.

YouTube shorts videolarında çok görüyorum ve kimse olumsuz yorum yapmamış suyu komple kapatıp tekrar ayarlamakla uğraşmadan orada bulunan bir tuş ile suyu kapatıp açabiliyorlar.

Sanırım 50-100 lira verip alıp denemek lazım başka türlü emin olamayacağım. Kimsede pek deneyim sahibi değil bu konuda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı