Çözüldü PES 13 grafiklerini yükseltme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben bilgisayarıma PES 13 yükledim ve grafikler internet kafede oynadığım PES 13 ile aynı değil. Grafikleri daha iyi hale getirmenin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
sağdaki açılmış görsel sağ.Packard Bell . Yazıyo ortada.
Görüntünün kötü olması normal çünkü monitörün çözünürlüğü hem çok düşük hem de 4:3 ekrana sahip. Bu monitörle çok bir şey yapamazsınız ama şu videodaki yamayı denerim derim. Merak etmeyin sadece grafik değişiyor yanlış bilmiyorsam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kaç inç ve 16:9 mu?

1693596279671.png

sağdakinin aynısı kaç inç bilmiyorum vallahi.

sağdaki açılmış görsel sağ.Packard Bell . Yazıyo ortada.
Görüntünün kötü olması normal çünkü monitörün çözünürlüğü hem çok düşük hem de 4:3 ekrana sahip. Bu monitörle çok bir şey yapamazsınız ama şu videodaki yamayı denerim derim. Merak etmeyin sadece grafik değişiyor yanlış bilmiyorsam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Tamam teşekkürler. Cevap olarak işaretledim.

Siteye gidilmiyor.

Bu videodakine bakabilirsin, biraz PES 2020-21 temalı ama grafikleri düzeltiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı