Krallar 123 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 Merhab, a ben PES 13 için kendi yamamı kendim oluşturmak istiyorum. Bunun için ne tür programlar kullanmalıyım, kendi yamamı nasıl tasarlayabilirim? Cevaplarsanız sevinirim, iyi Sosyaller.
Merhab, a ben PES 13 için kendi yamamı kendim oluşturmak istiyorum. Bunun için ne tür programlar kullanmalıyım, kendi yamamı nasıl tasarlayabilirim? Cevaplarsanız sevinirim, iyi Sosyaller.
Aliersal1 Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 18 Mayıs 2023 #2 Dostum çok uzun iş emin ol. Sağlam bir işlemci lazım. O dosyaları aktarırken pcde ömür kalmıyor. Modelleme vesaire. Emin ol uğraşmak istemezsin. Artı 0 Eksi
Dostum çok uzun iş emin ol. Sağlam bir işlemci lazım. O dosyaları aktarırken pcde ömür kalmıyor. Modelleme vesaire. Emin ol uğraşmak istemezsin.
KS KS Krallar 123 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #3 Aliersal1 dedi: Dostum çok uzun iş emin ol. Sağlam bir işlemci lazım. O dosyaları aktarırken PC'de ömür kalmıyor. Modelleme vesaire. Emin ol uğraşmak istemezsin. Genişletmek için tıkla... En azından bilgi verseniz hocam Artı 0 Eksi
Aliersal1 dedi: Dostum çok uzun iş emin ol. Sağlam bir işlemci lazım. O dosyaları aktarırken PC'de ömür kalmıyor. Modelleme vesaire. Emin ol uğraşmak istemezsin. Genişletmek için tıkla... En azından bilgi verseniz hocam