PES 13 nasıl alınır?

• Konuyu başlatan Naxx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.404

Naxx

Hectopat
Arkadaşlar birçok yerde araştırdım ancak bulamadım orijinal. Korsan da baktım hepsi Trojan'li. Nasıl PES 13 yükleyebilirim?

Orijinal bulmanız çok zor. Ancak crackli bir şekilde yükleyebilirsiniz.

Artı -1 Eksi
hocam ben çoğu yeri araştırdım zaten setup'larda falan yok sadece crackli launcher sorun her türlü trojan var içinde virüs total den tarattım

Arkadaşlar birçok yerde araştırdım ancak bulamadım orijinal. Korsan da baktım hepsi Trojan'li. Nasıl PES 13 yükleyebilirim?

Orijinal istiyorsanız CD bakacaksınız, ama çok zor bulursunuz. Bulursanız da fiyatı bayağı uçuk olacaktır.

Bende PlayStation 2 orijinal PES 2013 var CD'si arada takıp oynuyorum kablosuz kolu da var mis gibi dolap benzeri sitelere bakın orada bulursunuz uygun bilgisayar CD'sini.

Korsan dışı çok zor gibi. Ben de pes 17 arıyodum bulamadım oynayamadım. Umarım bulursunuz.

Aslında yardım etmek isterim ama korsan destek verilmiyor maalesef. O yüzden yardımcı olamıyorum ben şu an indiriyorum sisteme bakayım bir test edeyim. Direk setup çalıştır halde bir de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…