N Naxx Hectopat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 10 5 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar birçok yerde araştırdım ancak bulamadım orijinal. Korsan da baktım hepsi Trojan'li. Nasıl PES 13 yükleyebilirim?
Arkadaşlar birçok yerde araştırdım ancak bulamadım orijinal. Korsan da baktım hepsi Trojan'li. Nasıl PES 13 yükleyebilirim?
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #11 Naxx dedi: Arkadaşlar birçok yerde araştırdım ancak bulamadım orijinal. Korsan da baktım hepsi Trojan'li. Nasıl PES 13 yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ben buldum bir pes 13. Artı 0 Eksi
Naxx dedi: Arkadaşlar birçok yerde araştırdım ancak bulamadım orijinal. Korsan da baktım hepsi Trojan'li. Nasıl PES 13 yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ben buldum bir pes 13.
KS KS N Naxx Hectopat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 10 6 Ekim 2023 #12 Melih0192 dedi: Hocam ben buldum bir pes 13. Genişletmek için tıkla... nereden hocam CYBER SHADOW dedi: Aslında yardım etmek isterim ama korsan destek verilmiyor maalesef. O yüzden yardımcı olamıyorum ben şu an indiriyorum sisteme bakayım bir test edeyim. Direk setup çalıştır halde bir de. Genişletmek için tıkla... hocam normalde bende indirmem ancak bayağıdır oynamadım özledim o yüzden istiyorum Artı 0 Eksi
Melih0192 dedi: Hocam ben buldum bir pes 13. Genişletmek için tıkla... nereden hocam CYBER SHADOW dedi: Aslında yardım etmek isterim ama korsan destek verilmiyor maalesef. O yüzden yardımcı olamıyorum ben şu an indiriyorum sisteme bakayım bir test edeyim. Direk setup çalıştır halde bir de. Genişletmek için tıkla... hocam normalde bende indirmem ancak bayağıdır oynamadım özledim o yüzden istiyorum
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.489 Çözümler 13 6 Ekim 2023 #13 Orijinal bulamazsınız da, bulsanız da almayın. 10 senelik oyun, bir de para mı vereceksiniz? Korsan indir geç. Artı 0 Eksi
Orijinal bulamazsınız da, bulsanız da almayın. 10 senelik oyun, bir de para mı vereceksiniz? Korsan indir geç.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #14 Naxx dedi: Nereden hocam Hocam normalde bende indirmem ancak bayağıdır oynamadım özledim o yüzden istiyorum Genişletmek için tıkla... Bir YouTube kanalında PES 13 vardı. Artı 0 Eksi
Naxx dedi: Nereden hocam Hocam normalde bende indirmem ancak bayağıdır oynamadım özledim o yüzden istiyorum Genişletmek için tıkla... Bir YouTube kanalında PES 13 vardı.
KS KS N Naxx Hectopat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 10 7 Ekim 2023 #15 Melih0192 dedi: Bir YouTube kanalında PES 13 vardı. Genişletmek için tıkla... Portikal'ın dediğini diyorsanız onda crack Launcher yok, zaten Setup'larda sorun yok ilk başta da yazmıştım, crack Launcher'ların hepsi virüslü Artı 0 Eksi
Melih0192 dedi: Bir YouTube kanalında PES 13 vardı. Genişletmek için tıkla... Portikal'ın dediğini diyorsanız onda crack Launcher yok, zaten Setup'larda sorun yok ilk başta da yazmıştım, crack Launcher'ların hepsi virüslü
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #16 Naxx dedi: Portikal'ın dediğini diyorsanız onda crack Launcher yok, zaten Setup'larda sorun yok ilk başta da yazmıştım, crack Launcher'ların hepsi virüslü Genişletmek için tıkla... Crack Launcher yok evet portikalda bende kullanıyorum antivirüste kapamadım en iyi PES 13 olabilir. Artı 0 Eksi
Naxx dedi: Portikal'ın dediğini diyorsanız onda crack Launcher yok, zaten Setup'larda sorun yok ilk başta da yazmıştım, crack Launcher'ların hepsi virüslü Genişletmek için tıkla... Crack Launcher yok evet portikalda bende kullanıyorum antivirüste kapamadım en iyi PES 13 olabilir.
KS KS N Naxx Hectopat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 10 8 Ekim 2023 #17 Melih0192 dedi: Crack Launcher yok evet portikalda bende kullanıyorum antivirüste kapamadım en iyi PES 13 olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam crack dosyası var içinde onun içinde de neler yok bakarsanız VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Artı 0 Eksi
Melih0192 dedi: Crack Launcher yok evet portikalda bende kullanıyorum antivirüste kapamadım en iyi PES 13 olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam crack dosyası var içinde onun içinde de neler yok bakarsanız VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #18 Naxx dedi: Hocam crack dosyası var içinde onun içinde de neler yok bakarsanız VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Eki Görüntüle 1970791 Genişletmek için tıkla... Portikal temiz hocam ben oradan PES 13 indirdim Kaspersky tehdit bulmadı. Artı 0 Eksi
Naxx dedi: Hocam crack dosyası var içinde onun içinde de neler yok bakarsanız VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Eki Görüntüle 1970791 Genişletmek için tıkla... Portikal temiz hocam ben oradan PES 13 indirdim Kaspersky tehdit bulmadı.